FK Borac potvrdio je dovođenje Milana Mijatovića (36), reprezentativca Crne Gore.

Banjalučki Borac suočio se sa povredama dva golmana, Nikole Ćetkovića i Bojana Pavlovića, te su bili primorani dovesti novo rješenje među stative.

Odluka je pala na Milana Mijatovića.

Mijatović je u karijeri branio za Rudar Pljevlju, Bokelj, Dečić, Budućnost, Mes Karaman, Zob Ahan, Levski iz Sofije, MTK Budapest i Al-Adalah.

Za reprezentaciju Crne Gore branio je na 31 meču.

“Dogovorili smo se veoma brzo. Znam da je klub zadesio problem na golmanskoj poziciji, dobio sam poziv i dileme nije bilo. Znam da je FK Borac veliki klub i da ima najviše ambicije u novoj sezoni. U punom sam treningu i spreman sam da se odmah priključim ekipi”, kazao je Mijatović.

“Nikoli Ćetkoviću svi želimo brz oporavak i da se što prije vrati na teren. Ne samo da se vrati, nego da s povratkom bude jači nego ikad. Ne sumnjam da će tako da bude, a mi, kao klub, stojimo iza njega kao podrška. Naravno, nestrpljivo čekamo povratak i našeg Bojana Pavlovića. Milanu bih poželio dobrodošlicu, i uvjeren sam da smo napravili pravi potez njegovim dolaskom. Iskusan je golman i spreman je odmah da se uhvati u koštac sa svim izazovima koji nas čekaju”, kazao je Aleksandar Mićić, direktor FK Borac.

Podsjetimo, Nikola Ćetković se povrijedio na meču sa Austrijom prilikom sukoba na terenu sa jednim od igrača bečkog tima.

Borac narednu utakmicu igra u subotu protiv Željezničara.

(Reprezentacija.ba)