Miroslav Stevanović razmišlja o povratku u reprezentaciju

Naš nekadašnji reprezentativac Miroslav Stevanović (25) nakon duže epizode u inostranstvu vratio se u Bosnu i Hercegovinu gdje je postao novi igrač FK Željezničar.

Stevanović je dobrim nastupima u mladoj i seniorskoj reprezentaciji, te u njegovoj Vojvodini, zapao za pažnju španjolskoj Sevilli, no u Španiji, a kasnije i u Mađarskoj i Grčkoj brzonogo krilo se nije najbolje snašlo.

– U inostranstvu sam naučio puno i izvukao mnoge pouke. – ističe Stevanović u razgovoru za internet stranicu FK Željezničar.

Stevanović je otkrio i šta misli o povratku u reprezentaciju BiH.

– Imam veliko poštovanje prema FK Željezničar i sada razmišljam samo o novom klubu. Reprezentacija je još uvijek daleko, ali naravno da razmišljam o njoj. – rekao je između ostalog Stevanović.

FK Željezničar u prelaznom roku je doveo još jednog reprezentativca, Srđana Stanića (26), koji je, podsjećamo, nakon nastupa za omladinske selekcije BiH bio uvršten na širi spisak igrača koji su kandidovali za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

Povratnik na Grbavicu, Srđan Stanić, je govorio o odnosu s navijačima, očekivanjima, te o Olimpicu.Kamera: Damir Hajdarbašić, www.fkzeljeznicar.baMontaža: Armin Herić, www.fkzeljeznicar.ba

Posted by FK Željezničar on Thursday, 28 January 2016

Neočekivani padovi u igračkim karijerama naših reprezentativacahttp://reprezentacija.ba/38978-gdje-su-pogrijesili-kako-su-nestali-stevanovic-prcic-hajrovic-medunjanin

Posted by BiH Reprezentacija on Thursday, 21 January 2016

(Reprezentacija.ba)