Garcia zadovoljan nakon današnje pobjede

Roma je nakon sedam uzastopnih utakmica bez pobjede napokon uzela tri boda, a s 2:0 je stradala Genoa, javlja “Goal.com”.

“Željeli smo pojedu, iako je tempo igre bio prespor u prvome dijelu. Svidjeli su mi se srce i duša momčadi, igrali su sa srcem. Večeras možemo vidjeti svjetlost na kraju tunela,” rekao je nakon utakmice trener Rome Rudi Garcia i dodao:

“Pobijedili smo, to je bilo jako važno, a najvažnije je da smo to uspjeli i kada smo ostali s desetoricom igrača i pokazali nevjerojatnu ujedinjenost. To znači da je momčad tu, ostali smo blizu drugome mjestu, i za 2016. je sve otvoreno. Vratit će se i Francesco Totti i Kevin Strootman, a raspored utakmica neće biti toliko gust.”

Edin Džeko je u 75. minuti isključen jer je simulirao, a potom i opsovao suca.

VIDEO \\ Edin Džeko zbog psovanja sudiji dobio crveni karton 

“Svatko tko je igrao nogomet zna kakvo je stanje u glavama napadača i sudac je to trebao uzeti u obzir. Edinu nedostaje samopouzdanja i nije to trebao reći sucu.”

O mogućem otkazu trener Rome nije želio govoriti.

“Radim za igrače i za Romu, tri smo boda udaljeni od drugoga mjesta i to je ono što smo htjeli. Ne mogu odgovarati na pitanja u vezi svoje budućnosti, ja sam fokusiran samo na ono što se događa na terenu.”

“Momčad je dobila dodatni zanos kada su navijači krenuli navijati i ubrzo smo nakon toga postigli i drugi pogodak. Imali smo nekoliko prilika da zabijemo još koji pogodak, ali pobjeda s dva pogotka i praznom mrežom je zaista dobra.”

(Reprezentacija.ba)