Hadžibegić i Misimović iz Dubaija u Milano, navijači žele dodatni trud oko novih imena

Hadžibegić i Misimović nastavljaju turneju

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

9 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
20.01.2023. 09:14

Kakav savez takve i pudlice

Ludi
20.01.2023. 09:16

Ako ne obidju te momke i ne razjasne situaciju u potpunosti, upasce u nemilost navijaca, to je sigurno! Mi ih zelimo vidjeti u martu pa makar i izgubili, a siguran sam da ne bi. Od starih zasluga se ne zivi, a igraci poput Milicevica, Kovacevica, Danilovica, Gojaka, Kodre i jos nekih nas nisu ni sa cim zaduzili da ih moramo zvati. Tahirovic, Huseinbasic, Jasic, Hamulic, Kikanovic… to je buducnost. Uz to su skolovani fudbaleri a ne livadari. Nemojte nam upropastiti ogromnu priliku koja se pojavila! Za Dzeku je lako… Idite u Rim, Keln, Tuluz… Tu su oni koje svi mi… Read more »

Moje ime
Reply to  Ludi
20.01.2023. 11:28

Ti ne da si lud, ti si totalni idiiottkad mjesas Kodru i Gojaka sa ostalim “Milicevicima,Sanicaninima, Danilovicima” i slicnim… za ove si u pravu.Tahirovic, Huseinbasic, Jasic, Hamulic, Kikanovic.MORA ih se zvati sto prije samo bih ja dodao i Gigovica ovdje i obavezno mu dao da zaigra barem 10ak minuta na prvoj utakmici.

Ludi
Reply to  Moje ime
20.01.2023. 13:51

Eto neka si ti pametan. Gojak i Kodro nista nisu uradili za reprezentaciju kao ni ostali koje sam spomenuo, moze i Cimirot sa njima. Svi oni su bili tu jer nismo imali boljih opcija a realno nemaju veze od fudbala.

Nečko
Reply to  Ludi
20.01.2023. 13:35

Kada se javno išlo u dovodjenje Gigovića, Tankovića, i Omeragića, sva trojica su nas odbili. “Pritisak javnosti” i javna priča oko momaka je dovela do toga da Muamera “ubijedi” Zlatan da igra za Švedsku(par tekmi i pr’no u šišu); Omeragić “htio” za BiH i onda ga Petković kapariše, a Omeragić rado prihvati i zaključa svoj IG profil da mu naši ne bi je*avali mater.

Malo sabura. Nije sve tako crno, kao što mahalska elita tvrdi.

Anonymous
20.01.2023. 11:07

Nerazumijem sta ima posjecivati ove igrace jer su oni standardni u reprezentaciji njima nije potrebna podrska …
Posjeti barem ovu trojicu Tahirovic, Huseinbasic, Hamulic i razgovaraj , uvjeri ih da mislite na njih i da je to buducnost naseg nogometa i daj im priliku da osjete to nesto kad izadju na Bilino Polje i cuju huk navijaca

Nečko
Reply to  Anonymous
20.01.2023. 13:30

Ne obilaze se ti igrači da bi im se pružila “podrška”. Miješaš babe i žabe.

Anonymous
20.01.2023. 13:54

Eto nek ti razumijes pa nemoj brkati babe i zabe

Anonymous
20.01.2023. 14:48

Posjecu tu djecu bolan daj djeci Nadu pusti te ufuranke sto misle da bez njih nemoze

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM