INTERVJU/ Bosanac ukrao san Zrinjskom: Žao mi je što smo igrali protiv njih

Alen Mustafić govori za Reprezentacija.ba

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Igor
29.08.2022. 18:06

neka ste vi izbacili kopilad u cijem DJELU grada stoje paroleZ”MI SMO PRVACI SUGAVE DRZAVE”.dOCI CE DAN ENKA ZNAJU DOBRO KADA IH SEDAM STOTINA bEUSA NECE SPASITI, DOCI CE DAN KADA CE I sVINJNMSKI I bORAC ISPLJUVATI I NAPÅLATITI NEPRAVDU KOJU NAM GODINAMA CINE. dOCI CE DAN AKO BOG DA!I to se nece plaho dugo cekati.Zlo kloje nam donosi koalicija zla snsd/hdz-blizi joj se kraj aBd

Jugovina
Reply to  Igor
30.08.2022. 17:33

Koke zlo konkretno ti/vam je ucinio Zrinjski?
Meni se cini da ti ne pises uopce o sportu!

Josip
Reply to  Jugovina
30.08.2022. 18:25

Ajd jedi govnna! Ja san ranije navija za Velež a i sad navijan, ko i moja dica! Pišeš i sereš nam iz Hrvatske! CILI SVIT zna sto je to Zrinjski uradio, a ti eto ne znaš?!

Anonymous
Reply to  Josip
30.08.2022. 22:56

Oba ste glupi nacionalistički govnari! Mračnjaci u 21. stoljeću! Gadite mi se, fuj!!!

Ismet
Reply to  Anonymous
03.09.2022. 13:02

Anonymusu-ne , ti se gadis nama debilu.Znaci treba Bpsnjak da zaboravi da su mu babu i majku ubili usstasse na stadionu pod Bijelim Brijegom, na terenu stadiona?Trebam ja zaboraviti da su mi pola familije degenecili na tom istom stadionu?O cemu ti “mirotvorce”,nabijem na kurrac i tebe i one koji ti lajkaju tyvoj glupi komentar”bratstvo jedinstveni” komentar?!

Dado
Reply to  Igor
01.09.2022. 10:49

Igore,vrati se bolje u osnovnu skolu i nauci pisati umjesto sto zastupas Izmetbegovicevu islamsko-gradjansku politicus

Alen
03.09.2022. 13:09

naravno, evo vam “anonimusa”..ovakva kopilad sere po netu i zavadja iskljucivo Bosnjake jer su im nalogodavci dali za DVA sendvica, a ne za jednoga , kao do sada.Koalcija zla SN S D / H D Z / S D P , ili bolje reci TROJCICA:).HISTORIJA je pokazala da Bosnjaci uvijek nasjedaju na jednu te istu foru i zato su i nastali vicevi o g.l.u.p.i.m Bosancima. Pa fakat , koliko puta ce nas na istu foru jamiti?!Cim se pojavi neki pametan BOSNJAK, vjernik covjek, koji moze da povede svoj narod-oni ga ubiju(tako je platio glavom i veliki covjek Blaz Kraljevic).Ako ga… Read more »

Jovica
03.09.2022. 13:17

Dado-uj.k.a.n.sko ko.p.i.le, crkni .Jedino sto znate je vrijedjjajne i cijukanje.Izazivate cijelo vrijeme, cijelu ste Bosnu UNAKAZILI kr.i.z.e.vima po brdima koji su NAMJERNO okrenuti ka B.o.s.n.jackim mjestima,Kod vas svaki klub MORA da ima ono n.a.k.a.radno HUSK ili slicno.S.r.b.i. jesu nacinili previse z.la ali su posteniji nod vas podmuklih z.l.i.k.ovaca, kmecavaca.Hrabri set samo coporativno a da je H.r.v.a.t.a. bilo koliko Sr.b.a. u BiH, nebi ostalo ni s.r.ps.k.o ni .Bo.s.n.j.a.c.k.o. uho na Balkanu.Vi ste NAJOPASNIJA podla g.a.m.a.d na svijetu!Ja sam dijete mjesanog braka i znam najbolje sta govorim!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM