Feđa Dudić razmišlja o odlasku, želi ga FK Sarajevo

Sarajevo želi Feđu Dudića

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
31.05.2022. 19:46

Sta ce u Sarajevu.Velez je njegov Dom.

Igor
31.05.2022. 21:42

Pitarska posla…oni ojadise fudbal u BiH vise nego Borac i Vice,,oni UPROPASTE igraca..kad vidim kakvu je gresku napravio Fanimoi.Da je otisao u Velez ili Tuzlu, vec bi ove godine bio jako trazena roba.Nije on ejdini,Politika Sarajeva kao kluba je politika FGR, predodredjena za propast!Totalni im remont treba i d aprestanu uzimati igrace kako bi druge oslabili.Placaju igrace a ne igarju im.Nidje veze.A Fedja ako ode iz Veleza, to ce mu biti najveca greska u zivotu.Jedino vani ili d abude selektor,a FKS nikako!

Anonymous
Reply to  Igor
01.06.2022. 00:01

Prvo.fudbalski savez nije bio kako treba kad je bio Begic, a kako je Vico sad smo dosli u vic stanje. Fanimo da je napravio gresku nije, jer i tako i tako je otisao iz kluba a bio je jedan od glavnih igraca i kad je on prestao igrati Sarajevo je palo sa rezultatima. Da daju plate visoke i ne samo visoke nego previsoke. Da Borac neoslabljuje klubove to vala nestoji s tim zalosno je sto svaki nas klub pa i Borac u evropi bude prohujalo sa vihorom Ako prodze jedno kolo to je ravno cudu dok grupne faze igraju oni… Read more »

Anonymous
Reply to  Anonymous
01.06.2022. 00:04

a u Sarajevh Dudic moze uspjeti pod uslovom da potpise na minimalno 5 godina i da mu za 5 godina sude je li dobro ili nije naravno uz odrijesene ruke i da ima pravo sa strane dovesti najvise tri igraca a ove polovnjake i maneke rastjerati

istina
Reply to  Anonymous
01.06.2022. 11:10

trener koji za više od hiljadu dana nije napravio ekipu koja za 90 minuta u okvir gola, u većini utakmica, uputi prosječno 5-6 udaraca i koji stalno govori da preferira napadački fudbal, rezonski je trener slučaj. u gradu se zna da je njegova kvaliteta upitna. osvojeni kup je paravan za njegovu kvalitetu. od zadnje utakmice do danas toliko je u medijima da i on sam sebi dosadi. sa medijima je kvalitetan a u fudbalu tu i tamo. oni koji čitaju njegove intervjue su na njegovoj strani priče. oni koji znaju fudbal nisu se našli u svemu tome. inače, prvi angažman… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM