INTERVJU/ Feđa Dudić sija od sreće: Da je Klopp ono rekao, napravili bi muzej od toga

Feđa Dudić govori dan nakon osvjanja Kupa BiH za Reprezentacija.ba

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
20.05.2022. 16:46

Naš je Duda Alex Ferguson !!!!

istina
24.05.2022. 17:47

da bi se malo spustila euforija treba reći i istinu i odgovoriti na ovaj intervju!! trener je samo učesnik u ukupnom radu a glavni nosioci osvajanja trofeja su igrači i samo oni mogu donijeti pehar u Mostar. iako je osvojen Kup, broj skeptičnih se nije puno promijenio, jer igra je puno jalova. fudbal se igra za golove. posjed lopte-da ali samo uz golove. to je onda fudbal a sve drugo je jalovo. tri lopte poslane u okvir gola za 90 minuta a ti udarci kao na terminu penzionera, je sve što se desilo sa Veležove strane. previše slabo i jadno.… Read more »

istina
24.05.2022. 17:48

protiv Borca. zašto su igrači bolje igrali u drugom poluvremenu? nije to bila motivacija trenera i njegovih riječi nego motivacija osobe iz kluba koja je ušla u svlačionicu i duplirala premije za osvajanje Kupa. puno viša nego što daje jadna i korumpirana BH fudbalska organizacija. novac je najveći motivator a ne beskorisne i dosadne riječi. ako je iko zaslužio ovaj trofej onda su to igrači. od 16 igrača koji su direktno nastupali, 9 je prošlo sve što se u Veležu dešava zadnjih 4-5 godina. uz dobre premije, ovo je najveći plus u osvajanju Kupa. ko god rekne drugačije od ovog,… Read more »

istina
24.05.2022. 17:50

(nastavak i završetak) koji su stali uz rame onim igračima koji su osvojili i druga dva Veležova trofeja u njihovoj istoriji. hvala im za sve lijepe trenutke i neka ih sreća i dalje prati.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM