Za samo dva dana startuje nova uzbudljiva trka za sve ljubitelje sportskog klađenja!

Od 1. maja u Mozzartu kreće najveća nagradna igra u BiH, a igrače očekuju Mercedesi, ali i ultra bogate nagrade svaki dan!

Da je riječ o do sada najboljoj igri u našoj zemlji, potvrđuju i fudbaleri Premijer lige BiH koji su podržali kampanju “Pogodi najduži tiket i osvoji Mercedese”!

Zvijezde klubova premijerligaša odlično su se pokazale kao glavni glumci i ambasadori ove uzbudljive igre. Kampanju su podržali najbolji fudbaleri tri kluba iz Premijer lige BiH kojima je Mozzart ujedno i ekskluzivni beting partner.

Najbolji strijelac i rekorder Premijer lige BiH, Nemanja Bilbija i kapiten šampionske ekipe Zrinjski, Slobodan Jakovljević su, pored fudbalskih umjeća, pokazali da se dobro snalaze i pred kamerama. Tu su još glavne face iz FK Željezničar- Samir Bekrić i Semir Štilić, koji su ovaj put asistirali u snimanju cijele kampanje. U spotu su zaigrali i najbolji strijelac FK Leotar Miloš Aćimović i njegov klupski kolega Marko Perišić.

Baš kao što su ovi momci uspješni na fudbalskom terenu, tako i igrači u Mozzartu mogu da postanu najbolji u nagradnoj igri “Pogodi najduži tiket i osvoji Mercedese”!

Trka za nagrade se vozi u 46 etapa, sve do 15. juna, a samo najbolji će do cilja da odvezu Mercedese! Osim Mercedesa, sve igrače očekuju brojne vrijedne nagrade. Ukupno 92 telefona su u igri svaki dan, a pobjeđuje igrač koji ima dobitni tiket sa najvećim brojem pogođenih parova čija je svaka pojedinačna kvota 1,35 ili iznad na dnevnom nivou.

Dobro pregledaj listu, pročešljaj najatraktivnije kvote na www.mozzartbet.ba i www.mozzart.ba i kreni u ludu avanturu – osvoji glavne nagrade Mercedes-Benz CLA 200 Coupe i crni Mercedes-Benz A 180 ili Samsung Galaxy A13!

Već od 1. maja kreni u još jednu nezaboravnu vožnju sa Mozzartom i najboljim bh. fudbalerima. Učestovati mogu svi igrači na uplatno-isplatnim mjestima širom Republike Srpske i Federacije BiH, kao i oni koji žele da sastave tiket online na www.mozzartbet.ba ili www.mozzart.ba

Budi pobjednik – iskoristi šansu koja ti se ukazuje svaki dan. Osvoji novi telefon ili pojuri glavne nagrade – atraktivne Mercedese! Ide “mečka”, ide gas!

Više o nagradnoj igri provjeri ovdje.

(Sponzorisani tekst, 18+)