Mamić se javno zahvalio građanima BiH, hoće li Dinamo prestati šikanirati bh. reprezentativce?

Zdravko Mamić ima sjajnu priliku da se oduži bh. građanima

Povratak na članak
10 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
15.02.2022. 22:13

Sto idu tamo kad im nevalja

Elzoro
Reply to  Anonymous
17.02.2022. 17:37

Ma valja njima, ne valja ovim ludim kvazinovinarima. Jedu govna.

Niko
15.02.2022. 23:45

A majke ti sto to onda nije se iko zapito zbog cega svaki nas BH reprezentativac kada napravi malo veci transfer izgubi se u svakoj ligi? Da mozda nije do naseg mentaliteta gdje cesto znamo pomisliti da smo nesto a ustvari nismo no blizu toga ” necega” u velikim klubovima ne pitaju sta si uradio jucer vec sta radis danas I sta ces uraditi sutra.. Nas gojak ode u torino pa sto brze nazad u dinamo, menalo bio u pola balkanski liga itd..

analiza
Reply to  Niko
16.02.2022. 09:03

Pitanje je dobro, ali nisi očigledno toliko upućen. Uzmi primjer Armina Hodžića, momak prvi strijelac Dinama i hrvatske lige, a čim su mogli sklonili ga na klupu. Dinamo svakog levata proda za 2-3 miliona eura, a Hodzica su prodali kao prvog strijelca za ispod 3 miliona eura Ferencvarosu. U isto vrijeme “svoje” napdace su kojima je Mamic menadzer prodavali za 15-20 miliona eura. Menalo gdje god je igrao bio je odlican. U mladoj repki, u Olimpiji, u Rijeci, samo u Dinamu eto ne zna igrati pa nije ni na klupi. Da mu je Mamic agent vjerovatno bi bio u prvih… Read more »

analiza
Reply to  analiza
16.02.2022. 09:05

Sto pise u tekstu – nemoguce je da je u Rijeci bio standardan i mozda i najbolji, a da u ovom Dinamu koji je losiji od te generacije Rijeke nije ni na klupi. Gojak nikad nije imao podrsku kakvu su imali drugi mladi igraci u Dinamu jer su ga uvijek jednu stavljali da igra drugu na klupu, a svojim igracima davali slobodu da se dodatno razvijaju. Gojak je u Torino realno dosao u najgorem momentu kad se bori ekipa za opstanak i kad su tri trenera promijenili. Koji ce to trener u takvoj situaciji nekog novajliju iz Hrvatske lige forsirati… Read more »

analiza
Reply to  analiza
16.02.2022. 09:08

nije da branim nikoga jer cesto stvarno nasi igraci propadnu vani, ali pratim dinamo i definitivno ima puno gorih igraca koji imaju vecu minutazu. opet je sve jasno ako nase koriste u najtezim utakmicama, a ove druge u laksim, ko kakav tretman ima. ne bih volio nikad vise neki nas da ode u dinamo. sjeti se ibricica koliko su volili u hajduku, pa gojaku bi digli spomenik pored sv duje. i menalu isto. gojak i menalo su vrlo dobri igraci i ako su u formi mogu biti prevaga za repku. dovoljno pogledaj u zadnim kvalifikacijama rezultate kad je igrao gojak… Read more »

Elzoro
Reply to  analiza
17.02.2022. 17:39

Ma ti si nogometna neznalica, da im nije dobro u dinamu nebi tu bili. Finito.

Kenan
Reply to  Niko
16.02.2022. 12:41

svi ovi narodi imaju isti mentalitet iz bivse drzave tako da to nema veze sa mentalitetom samo uporni uspijevaju i na zalost u BiH nema jakog kluba koji bi ograo u europi pa tako stvarao igrace za reprenzetaciju u Dinamu forsiraju svoje potencijalne reprenzetativce

Elzoro
Reply to  Kenan
17.02.2022. 17:41

E to je to majstore. Konačno netko pametan.

Anonymous
16.02.2022. 12:34

Ako si bosanac u sloveniji ili hrvatskoj pretezno ti nude samo lopatu i metlu bez obzira koliki si strucnjak

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM