Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak 16. novembra odigraće protiv Irske u Dublinu revanš susret doigravanja za odlazak na Euro 2016.

U Centrotoursu, zvaničnoj agenciji Fudbalskog saveza BiH, ističu kako je interes za njihove aranžmane za odlazak u Irsku izuzetno velik, te kako će svim putnicima pomoći oko rješavanja administrativnih procedura potrebnih za dobivanje viza.

>>> POGLEDAJTE ARANŽMANE CENTROTURSA

– Naši putnici će u Dublin letjeti avionom zajedno sa našim reprezenativcima, a u glavnom gradu Irske boraviti u vrhunskim hotelima koji se nalaze u centru grada. U pripremi je još jedan aranžman koji će biti objavljen do sutra, a ponavljamo kako ćemo svim našim putnicima pomoći prilikom rješavanja administrativnih procedura za dobivanje vize za Irsku. Početna cijena je od 999,99 KM. – poručuje direktor Centrotoursa Muamer Lutvić.

Građanima Bosne i Hercegovine za dolazak u Irsku je potrebna viza, no ona je besplatna.

– Viza za Irsku je besplatna, a mi ćemo našim putnicima pomoći oko rješavanja procedure za dobivanje vize. Na stranici Centrotours.ba postavljena je lista potrebnih dokumenata, no molimo sve zainteresovane da nam se što prije obrate, kako bi smo svima asistirali na vrijeme. – poručuje Lutvić.

>>> PUTNICI CENTROTURSA UŽIVALI NA KIPRU

(Reprezentacija.ba)