Naši fudbalski reprezentativci na Kipar su putovali direktnim čarter letom u organizaciji Centrotoursa, inače zvanične agencije Fudbalskog saveza BiH.

Sa njima je na Kipar putovalo i više od stotinu navijača, a svi oni, kao i oni koji su u organizaciji Centrotursa na utakmicu u Nikoziju putovali u drugim aranžmanima učestvovali su u nagradnoj igri organizovanoj u saradnji sa Fudbalskim savezom BiH.

Putnici za Kipar koji su tačno predvidili rezultat utakmice mogli su osvojiti vrijedne nagrade koje je dodijelila kompanija Inside by Ećo i to relax fotelju u vrijednosti od 2,500 KM i 3D projekt/rješenje stambenog ili poslovnog prostora u vrijednosti od 4,000 KM.

Oni koji su bili nešto lošiji prognozeri mogli su osvojiti nagrade Alma Ras, Fudbalskog saveza BiH (trenerka i dvije lopte), BH Telecoma (tablet), Restorana Brajlović (večera za šest osoba) i Penny Plusa (Bosch konvektor).

Meša i Tuka nagrađivali navijače, Centroturs iznenada poklonio dodatno putovanje

Dobitnike nagrada, tokom leta iz Larnake u Sarajevo u Boeingu 737-800 izvlačili su direktor Centrotorusa Muamer Lutvić, selektor Zmajeva Mehmed Baždarević, najbrži Bosanac na svijetu Amel Tuka i generalni direktor BH Telecoma Mirsad Zaimović.

Veselu atmosferu prilikom izvlačnenja kojem su prisustvovali i reprezentativci Haris Medunjanin, Edin Višća, Armin Hodžić i Ibrahim Šehić dodatno je podigla iznenadna odluka Centrotoursa da putem na utakmicu baraža nagradi i one putnike koji su pogodili tačan rezultat Kipar – BiH, a nisu imali sreće prilikom izvlačenja za glavne nagrade.

Sa Centrotoursom putujte na utakmice baraža u novembru, ali i na utakmice Rome naših Edina Džeke i Miralema Pjanića protiv Lazija i Barcelone (zajedno sa utakmicom Barcelona – Real Madrid).

(Reprezentacija.ba)