Centrotours, zvanična agencija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, organizuje put navijača naše reprezentacije na utakmicu Kipar – BiH 13. oktobra u Nikoziji.

Obzirom na fizičku izoliranost i udaljenost Kipra u Centrotoursu su se dodatno angažovali kako bi obezbijedili aranžmane različitog cjenovnog ranga, a sve kako bi Zmajevi u Nikoziji imali što veću podršku.

U ponudi su dva aranžmana. Prvi koji uključuje putovanje avionom reprezentacije direktnim čarter letom iz Sarajeva, te uz gledanje utakmice u Nikoziji i boravak u najljepšim kiparskim turističkim oazama Laranci i Limassolu.

>>> VIŠE INFORMACIJA O ARANŽMANU “KIPAR – BIH”

Drugi aranžman uključuje i utakmicu BiH – Vels, nakon koje se autobusima navijači voze do Beograda, odakle lete za Kipar. Svi oni koji budu putovali ovim aranžmanom, u Bosnu i Hercegovinu se vraćaju direktnim čarter letom za Sarajevo.

>>> VIŠE INFORMACIJA O ARANŽMANU “BIH – VELS i KIPAR – BIH”

Da će naši reprezentativci imati veliku podršku na Kipru najbolje govori informacija da je većina aranžmana rasprodana.

U Centrotursu napominju da organizuju i aranžmane za gledanje utakmica Rome naših Džeke i Pjanića, pa će tako navijači iz Bosne i Hercegovine putovati autobusom i avionom na utakmicu Roma – Lazio u novembru, ali i na utakmice Real Madrid – Barcelona i Barcelona – Roma. 

(Reprezentacija.ba)