Pred nama je posljednje kolo grupne faze Lige Šampiona, a večeras ćemo gledati Miralema Pjanića i Edina Višću.

Barcelona dočekuje Juventus. Obje ekipe već su odavno osigurale prolaz, pa će ovu utakmicu igrati za čast – za osvajanje prvog mjesta. I Barca i Juve ne mogu previše biti zadovoljni u domaćim takmičenjima pa bi im pobjeda protiv velikog rivala uveliko koristila. Juve iza sebe ima remi sa Benevetom i pobjedu protiv Torina koju su izvojevali tek preokretom u finišu utakmice, dok Barca iza sebe ima poraz od Cadiza i općenito lošu atmosferu oko ekipe.

Javnost vrši veliki pritisak na trenera Ronalda Koemana da u prvi tim uvrsti Miralema Pjanića, a portali koji prate Barcu najavili su našeg reprezentativca u prvih 11.

Barcelona je favorit prema kladionicama. Kladionica Mozzart za pobjedu Barcelone daje kvotu 2.20, a za pobjedu Juventusa kvotu 3.25. Cijelu ponudu Mozzarta možete pogledati ovdje.

Vjerovatno najteži zadatak čeka Edina Višću i njegov Basaksehir. Kao zadnji u grupi bez rezultatskog motiva Višća i saigrači gostuju PSG-u kojem treba pobjeda za plasman dalje.

Man. United, PSG i Leipzig imaju po devet bodova, Basaksehir tri boda. Iako je Basaksehir namučio PSG u Istanbulu, pitanje je mogu li to napraviti i u Parizu.

Kladionice su nemilosrdne. Kladionica Mozzart na pobjedu PSG-a nudi kvotu 1.12, a na pobjedu Basaksehira kvotu 17.0. Da će Basaksehir dati bar jedan gol kvota je 1.75. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje.

Obje utakmice počinju u 21,00 sati.

(Reprezentacija.ba)