VIDEO/ Izašao je cijeli Husrefov intervju, optužuje člana uprave da je dugo pripremao njegovu smjenu

Sada već bivši trener FK Sarajevo govorio za Hayat

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Edison
04.12.2019. 07:59

Klub koji se ponaša tako prema svojim legendama ne može se zvati ozbiljan klub. Od direktora do svega ostalog, Sarajevo je postalo samo neko ko služi za pranje novca iz Azije bez ljubavi prema klubu. Musemic treba da bude direktor kluba i sve legende treba da se okupe i vode klub, samo tako može se očekivati uspjeh. Fubal, fudbal i samo fudbal, to je legendarni ajaxovac Cruijff govorio. On je preuzeo Ajax od ne poznavalaca samo par godina od svoje smrti i vidite gdje je sad.

torente
Reply to  Edison
04.12.2019. 18:17

Ako klub preuzmu “legende” ko će ga onda finansirati? Htjeli smo tržišnu ekonomiju i sad je imamo. Nema kmečanja u tom svijetu. Što se tiče Ajaxa. Ajax je tamo gdje se nekad nalazio i gdje se svako malo nalazi. Krojf tu ništa novo nije donio.

Anonymous
Reply to  torente
04.12.2019. 21:47

kod nas sve neke zivuce legende,legenda ti treba znaci obezbjediti nedodirljivost bezuvjetnu,izgubio je kod kuce 8 0 to mi je stvarno legendaran rezultat,5 golova od Zelje isto legendarno a onda opet 3..u drugim jacim ligama treneri lete i poslije manjih katastrofa..

torente
Reply to  Anonymous
05.12.2019. 13:15

Potpisujem ovaj dio, vezan za legende. Što se mene tiče, u cijeloj istoriji BiH ima maksimalno 10 igrača, koje bi mogli počastiti epitetom “legenda”. Kod nas kafana i mahala prave legende.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM