Od posljednjih 12 tipova, pogodili smo 11. Za danas vam predlažemo nova tri para.

Groningen – Fortuna Sittard (14,30 sati) Tip 3+

Groningen našeg Samira Memiševića će danas u okviru pretposljednjeg kola holandskog šampionata dočekati momčad Fortune iz Sittarda. Ekipa Groningena trenutno je deveta sa 42 boda, dok Fortuna zauzima 14. poziciju sa 34 boda. U posljednja dva međusobna duela u Groningenu postignuto je čak devet golova, a kladionica “Mozzart” nudi kvotu 1.40 na tri i više pogodaka u današnjem susretu.

Salzburg – LASK (17,00 sati) Tip 3+

Smail Prevljak i Darko Todorović su sa Salzburgom već obezbijedili novu titulu prvaka Austrije, a danas će u susretu austrijskog šampionata odmjeriti snage sa LASK-om. Ovo će biti duel prvoplasirane i drugoplasirane ekipe. U posljednja tri međusobna meča postignuto je ukupno 12 golova. Salzburg igra ofanzivno u svakom susretu, a isto se odnosi i na goste iz Linza. “Mozzart” daje kvotu 1.45 na tri i više golova u današnjoj utakmici.

Roma – Juventus (20,30 sati) – Tip 1x

Ekipa Rome večeras igra možda i najvažniju utakmicu u sezoni. Edin Džeko i saigrači će od 20,30 sati ugostiti Juventus, koji je već osigurao titulu prvaka Italije. Roma mora savladali Juve kako bi ostala u igri za plasman u Ligu šampiona. Domaćinu u korist ide tradicija u posljednje vrijeme, s obzirom da Roma u zadnja četiri susreta na Olimpicu nije izgubila od Juventusa. Prema kladionici “Mozzart” Roma i Juve su izjednačni u večerašnjem duelu.

Pogledajte kompletnu ponudu kladionice “Mozzart”.

(Reprezentacija.ba)