VIDEO/ Zmajevi vodili 2:0, pa spašavali bod protiv Grčke

BiH nije uspjela savladati Grčku

Povratak na članak
65 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Zuza
27.03.2019. 09:26

Nastavlja se isto ko i do sada,umjesto poslje 2:0 zabiti jos 2 jer realno svaka bolje reprezentacija bih kaznila onaj pad grka,bili du pogubljenj skroz i samo ih dovrsi i kraj price,ma mlako poslje prvi 20 min,nista go kur..patnja za gledati..

mirza
27.03.2019. 11:28

Koliko god puta pogledam ovaj snimak vidim samo jednog krivca to je Bicakcic i to: 1. Kod penala covjek dolazi sa beka na centralnog beka i smanjuje manevar Sunjicu koji intervenise jednom i umjesto Bicakcic da kupi tu loptu on pada i pravi penal Sunjic, 2. Kod centarsuta sa desne strane Bicakcic umjesto da zatvara igraca sa bojem 17 on ga pusta i covjek kao treci napadac nam daje nesmatano gol To je trebao da vidi nas selektor ali nije nazalost, vise smo imali losih stvari o Bicakcica po desnom beku nego dobiti, i bolje je nekada imati po vokaciji… Read more »

Fatih santasa Derim
27.03.2019. 13:46

5 igrača iz grčkog prvenstva u prvoj postavi, 8 im povrijeđeno od toga 6 prvotimaca – mi u njajačem sastavu i moramo spašavati nerješeno da izvučemo bodom u Zenici !?!?! Kakvo EP kakvi bakraći – Finci su jači od Grka i igraju u nevjerovatnoj formi. Od kako je Prosinečki došao ni jednu tekmu nismo imali pod punom kontrolom, a uglavnom smo se provlačili – protiv Iraca i tamo i ovdje, protiv Austrije ovdje, to su sve bile pobjede dok su nas vile nosale – Armenija je mogla na Grbavici uzeti bod, jedna Armenija !?! Kako onda može bilo ko očekivati… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM