Husref Musemić, šef struke Sarajeva, nakon današnje utakmice obratio se medijima na Koševskom stadionu, izvještava zvanična stranica FK Sarajevo.

Trener Bordo kluba prokomentarisao je pobjedu protiv Radnika, a podsjećamo, utakmica je završena pobjedom Sarajeva sa 3:1.

“Teška utakmica, iako smo vodili 2:0, a to je opštepoznato najopasniji rezultat. Imali smo problema, ali smo uspjeli to održati. Imali smo problema u drugom dijelu, igrali smo pod imperativom pobjede, ali sve u svemu smo pobijedili. Velkoski sa dva gola i Crepulja je također dobro odigrao. Na poluvremenu sam upozoravao da u slučaju da primimo gol, imaćemo dosta problema što se i obistinilo. Moramo gledati sebe i da mi osvojimo što više bodova, te da to bude dovoljno. Kako će Široki igrati, to niko ne zna, ali mi moramo osvojiti što više bodova. Rahmanović je bezveze dobio žuti karton kao i Sarić. Jednostavno, šta je tu je, igraće neko drugi umjesto njih.”

“Želio bih iskoristiti ovu priliku da apelujem da se posljednja tri kola igraju u isto vrijeme, da otklonimo i minimum sumnje ako postoji. Čini mi se da je tako i prošle godine bile. Ako je tako moguće, ja ne znam ko o tome odlučuje.”, rekao je Musemić.

(BIH.ba)