Bh. juniori igraju prijateljske utakmice sa Saudijskom Arabijom

Oba susreta igrat će se u Krškom (Slovenija) U sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine ovog mjeseca odigraće dvije prijateljske utakmice, javlja Fudbalski savez BiH. Protivnik izabranicima Tonija Karačića biće selekcija Saudijske Arabije, a susreti će biti odigrani u Krškom (Slovenija) 16. 8. u 17.00 i 18. 8. u […]

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
08.08.2016. 20:46

Pa za nas i jesu oni pa pakistan afganistan sirija a igramo kvalifikacije za evropsko …em ti nas i nas mozak Kosovo prvi put na OI i osvojili zlato a mi se ponosimo sa 60 -80 mjestima na istim nikad od nas nista dok nam je brace Arapa!!!!!!!

KaMiKaZaA
09.08.2016. 13:39

Koliko dobijaju pojedinci iz saveza da izgubimo od arapa?

AmarHZ
10.08.2016. 04:01

Jebala vas Saudijska Arabija, ista prica kao sa Iranom i A repkom! Saljete momke da lome noge za saku dolara! Jebo ti nas, svi smo skakali kad je otisla ona bagra iz Saveza ali sve dok nam sudbinu u bh. nogometu kroji politika (i to ona iz dzepa u dzep) nema od nas nista.

Pored toliko dobri reprezentacija mi igramo protiv saudijaca pored toliko dobrih mladih igraca nama igraju tatini sinovi iz premjer lige (jesam za to da se u mladjim uzrastima forsiraju igraci iz domaceg prvenstva ali ne iskljucivo)!

Znam ja nas……jebo ti nas!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM