Vahid Halilhodžić: BiH može osvojiti turnir

Halilhodžić uoči meča protiv BiH Bh. stručnjak Vahid Halilhodić sa klupe predvodi reprezentaciju Japana protiv koje će naša selekcija igrati u finalu Kirin Kupa. Japan je do plasmana u finale stigao nakon uvjerljive pobjede nad Bugarskom rezultatom 7:2. “Sretan sam što ćemo igrati protiv BiH. Želimo odigrati dobro kao što smo i protiv Bugara. Bosna […]

Povratak na članak
11 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
kvaka
05.06.2016. 14:24

vahide ako imas ikakvih muda kao bazdarevic postavices B tim japana protiv naseg B tima. Znas nas slucaj, dzeko je povrjeden, pjanic potpisuje za barcelonu i begovic gu z ee nikolicu.

Amomiman
Reply to  kvaka
05.06.2016. 14:57

Kakva muda,da ih ima Mesa mi bi sada igrali sa prvom ekipom,ovako igramo sa sklepanom reprezentacijom koja je sad dobila priliku jer drugima je Japan predaleko,kako izgleda nasa prva ekipa to vise niko nezna cak ni Mesa..

Anonymous
05.06.2016. 15:36

Vrijeme je da se Irving podmladi

Anonymous
05.06.2016. 15:37

Krv

Anaz
05.06.2016. 17:19

Znaci da smo se i plasirali na europsko, nase zvijezde bi bile umorne i nebi mogle jgrati, poslije ovoga ostaje samo gorcina sto tkz b tim nece igrati protiv estonije, jel vratice se smekeri,, mesa kaze mozda neki i zakucaju na vrata A tima a nezna da mozda i neki drugi selektor zakuca na A tim.Kriza autoriteta je definitivna boljka naseg tima.B timu kapa dole, kako utamice se nizu Djuric postaje pravi gospodin

Una-Sana
05.06.2016. 19:09

Neznam cemu kritika sto je u Japan otisla nasa B reprezentacija?!Treba razumjeti nase zmajeve,koji nisu tamo otputovali! Cijelu godinu su angazovani kako u klubovima,tako i u nasoj reprezentaciji!Mnogi od njih su umorni,neki su u potrazi za novim klubom,a osim toga nakon naporne sezone svakako im je potreban odmor.Kad je najpotrebnije oni su tu da igraju za nas drzavni tim!Sjetite se damo koliko su nam radosti posljednjih godina priustili!Zato ne kritikujte Edina i Co,nego pozelite im lijep odmor,a u septembru pocinjemo borbu za svjetsko prevenstvo u Rusiji!Osim toga turnir u Japanu je divna prilika da se potencijalni kandidati za nas najbolji… Read more »

Amomiman
Reply to  Una-Sana
05.06.2016. 20:18

Danci su isto imali napornu sezonu i putuju na drugi kraj svijeta sa svojim prvim timom,mi poslije debakla u kvalifikacijama treba da koristimo svaku priliku za stvaranje najjaceg tima i njegovo uigravanje za sljedece kvalifikacije,najpotrebnije je bilo u barazu i odigrali su ko tetke tako da ih dizati u nebesa bas i ne prilici jer poslije sp Brazil su u slobodnom padu–

Ja
05.06.2016. 19:13

Vi puno pricate

Artanija
05.06.2016. 21:40

Problem je bio i ostaje, pored primadona u A timu, i to sto Selektor nije dao jasne izjave na pressi. Trebao je reci ko ce ići i ko ne i zašto. I medijima reci da ne prozivaju igrače koji su povrijeđeni ili koji tako i tako ne bi išli, jer “ja želim na njihovim pozicijama da ispričavam nešto novo”. I gotovo, da je to rekao ne bi sta sad imali pisat!

Artanija
05.06.2016. 21:40

Isprobavam

Marshall
06.06.2016. 12:48

Kod nas je vidljiv zamor materijala i super je sto Mesa pokusava neke druge igrace i kombinacije. Po meni ce neki od ovih igraca koji su zasjali protiv danaca iznijeti kvalifikacije za SP.. Eto zivi bili pa vidjeli. Bas im se vidi glad za dokazivanjem.. Pustite Mesu da radi svoj posao nemjesa se ni on u vase poslove koji svakodnevno radite..

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM