Darmstadt srušio snove Herthe o Ligi Šampiona, Šunjić blizu nižeg ranga

Predzadnje kolo Bundeslige Danas su u Njemačkoj sa početkom od 15,30 sati odigrane sve utakmice predzadnjeg, 33. kola Bundeslige, a nastupe je upisalo svih šest naših reprezentativaca. Mario Vrančić je sa Darmstadtom priredio najveće iznenađenje trijumfom u Berlinu nad Ibiševićevom Herthom. Hertha – Darmstadt 1:2 Hertha je bila potrebna pobjeda kako bi sačuvala šanse za […]

Povratak na članak
3 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ngzmhr
07.05.2016. 18:26

Ma jebo tim gdje je Ibišević najbolji strelac nego nešto drugo hoču da kažem Jutros svratih u grad na kahvu kad me dočekaše prijatelji i zagrajaše uglas evo je namještena.Koja reko kako?Radnik-Borac kažu vidi kvote 1.20.Stvarno pogledam je pa mislim tj znam da je Radnik puno kvalitetnija ekipa još igra kući jebote reko kakvo je ovo sranje pa zar se smije ovako?Ievo sada gledam 60 min 0-2 i utroba mi se prevrče pa mogu mislit kako je timovima kojih se ovo direktno tiće.Kao što je u ratu bio genocid po bosanskim čaršijama tako je ovo fudbalski genocid.Neće biti reakcije znam!Osjećam… Read more »

Amomiman
Reply to  ngzmhr
08.05.2016. 08:40

Ako pratis nasu ligu onda si vidio valjda da namjestaju svi tako da ti je to poredjenje sa genocidom bezvezno,sport u nasoj zemlji isti je kao i politika ili ekonomija,sve je korumpirano i sve funkcionira na interesima pojedinih klanova..

Lopina
07.05.2016. 20:55

Osigurao je i Hoffenheim opstanak jer u zadnjem kolu igraju Werder i Eintracht jedan protiv drugog i u zavisnosti od rezultata jedan od njih sigurno ispada a Hoffenheim ostaje.
Stuttgart sigurno ispada.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM