Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tri meča iz Lige nacija.

FINSKA – ENGLESKA – 2
Kvota: 1.30

Engleska je u četvrtak izgubila na svom terenu od Grčke u trećem kolu B grupe Lige nacija, tako da su dosta otežali svoj put ka promociji u viši rang. Odluka tamošnjeg saveza da ne žuri sa izborom novog selektora im se definitivno obija o glavu jer ako se ni iz Finske ne vrate sa tri boda, možda budu prinuđeni da provedu još jedan ciklus igrajući utakmice sa reprezentacijama koje nisu njihovog renomea.

Obrazloženje prognoze: S obzirom na sve navedeno iznad, vjerujemo da će igrači Engleske shvatiti ozbiljnost situacije i da će opravdati ulogu favorita protiv slabašne Finske. Kvota 1.30 nije nešto naročito visoka, ali ponekad je za dobitan tiket neophodno imati i jedan zicer. Ova utakmica to svakako jeste.

KAZAHSTAN – SLOVENIJA – 2
Kvota: 1.75

Slovenija je niz fantastičnih rezultata prekinula ubjedljivim porazom od Norveške. Na taj način su pali na treće mjesto u grupi i da bi zadržali bilo kakvu realnu šansu za top 2, potrebno je da se iz Kazahstana vrate sa punim plijenom. Izabranici Matjaža Keka su u posljednjih par godina donijeli mnogo radosti svojim navijačima i trijumf danas popodne bi svakako imao sličan efekat.

Obrazloženje prognoze: Kazahstan je u prvom kolu B grupe Lige nacija uspio da remizira 0:0 sa Norveškom, ali su nakon toga primili ukupno sedam golova u dva okršaja sa Slovenijom i Austrijom. Kvalitetom su daleko najslabiji tim u ovoj grupi i teško je zamisliti da će Slovenija dozvoliti sebi da ne iskoristi šansu i odnese tri boda u toliko važnom okršaju za njih. Kvota 1.75 koju kladionica Meridian nudi je iznenađujuće visoka i treba je u potpunosti iskoristiti.

GRČKA – REPUBLIKA IRSKA – 1
Kvota: 1.80

Nakon dosta uspješnih godina na Kipru, srpski stručnjak Ivan Jovanović je nastavio da oduševljava u Grčkoj. Prvo je posrnuli Panathinaikos izdigao do samog vrha Superlige Grčke, a sada je počeo da čini čuda i sa nacionalnim timom. “Heleni” su prije par dana u Londonu ostvarili jednu od najvećih pobjeda još od finala Evropskog prvenstva 2004. godine i imaju maksimalan učinak poslije tri odigrana meča u Ligi nacija.

Obrazloženje prognoze: Grčka definitivno ima glavu i rep i svakog trenutka zna šta želi na terenu. Republiku Irsku su već savladali u septembru sa 2:0 i to u Dublinu. Ne postoji niti jedan razlog da sumnjamo da će to učiniti još jednom, samo ovaj put pred svojim vatrenim navijačima.  

Tiket dana:

Finska – Engleska – 2
Kazahstan – Slovenija – 2
Grčka – Republika Irska – 1

Ukupna kvota će biti tačno 4.10 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja ima najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)