Beogradski Partizan će u okviru drugog kola Evrolige gostovati kod Real Madrida, a kladionica Meridian za tu, ali i sve ostale utakmice ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

EVROLIGA TI DONOSI KEŠ

Prati mečeve Evrolige, kladi se u Meridianu i uzmi dio od 5.000 KM.

Ovaj keš fond dijeli 20 igrača koji sakupe najviše odigranih tiketa tokom promocije.

Broje se i nedobitni tiketi, zato odigraj odmah i ne propusti ni jedno kolo.

REAL MADRID – PARTIZAN – 1 (1.35) 2 (3.65)

Partizan je tokom ljeta promijenio kompletnu ekipu i na startu nove sezone u Evroligi pretrpljen je poraz u Vitoriji od Baskonije. Očigledno će trebati vremena Željku Obradovića da posloži stvari i uigra sve nove pojedince, tako da gostovanje u Madridu dolazi u jako loše vrijeme. Iznenađenja su svakako moguća, ali za trijumf će crno-bijelima biti potrebno da odigraju na svom gornjem maksimumu u ovom momentu.

Šanse Partizana bi definitivno bile veće da su domaćini bez Facunda Campazza, ali Argentincu je ukinuta suspenzija i on će biti u sastavu Real Madrida za ovaj meč. “Kraljevski klub” takođe “štuca” na početku sezone, ali kada imate igrače poput Waltera Tavaresa, Marija Hezonje, Džanana Muse, Gabriela Decka, Sergea Ibake i Sergija Llulla, neočekivani porazi u oktobru nisu nešto što vas previše alarmira.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo u kladionici Meridian možete sami da birate granice na broj poena, skokova, asistencija i trojki svakog igrača, te je to slučaj i za ovaj okršaj u Madridu.

U opticaju je deset različitih granica za poene igrača, pa ako npr. kao primjer uzmemo Brandona Daviesa, samo neke od kvota su:

  • Brandon Davies daje 13+ poena – 1.75
  • Brandon Davies daje 15+ poena – 2.15
  • Brandon Davies daje 19+ poena – 3.55
  • Brandon Davies daje 23+ poena – 7.00

Kada se radi o asistencijama, neke od kvota za Džanana Musu su sljedeće:

  • Džanan Musa 3+ asistencija – 1.70
  • Džanan Musa 4+ asistencija – 2.25
  • Džanan Musa 6+ asistencija – 5.00
  • Džanan Musa 7+ asistencija – 8.20

Kladionica Meridian je jedina koja u svojoj ponudi ima i kombinovanje hendikepa i ukupnog broja poena na istom tipu. Hendikep za ovaj meč je -7.5, a ukupna granica poena 167.5. Kada se radi o kvotama na kombinaciju, one iznose:

  • H1&manje (pobjeda Reala sa 8+ razlike i manje od 167.5 poena na meču) – 3.40
  • H1&više (pobjeda Reala sa 8+ razlike i više od 167.5 poena na meču) – 3.35
  • H2&manje (Real neće pobijediti sa 8+ razlike i manje od 167.5 poena na meču) – 3.30
  • H2&više (Real neće pobijediti sa 8+ razlike i više od 167.5 poena na meču) – 3.30

Na terenima Evrolige će se igrati još tri meča danas. Panathinaikos je sa kvotom 1.20 apsolutni favorit protiv Bayerna, dok je Asvel sa kvotom 1.85 blagi favorit u duelu sa Virtusom na koji je koeficijent 2.00.

Pravi derbi nas očekuje u Istanbulu gdje će snage odmjeriti gradski rivali Anadolu Efes i Fenerbahče. I tu su kvote slične, te one iznose 1.80 na domaćina i 2.05 na goste.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)