Bosna i Hercegovina će u trećem kolu Lige nacija igrati protiv Njemačke večeras na “Bilinom polju”, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

Liga nacija donosi bonus!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige nacija. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige nacija i uplatu depozita u periodu od 11.10. – 13.10.2024.

BOSNA I HERCEGOVINA – NJEMAČKA – 1 (10.00) X (6.00) 2 (1.30)

Bosna i Hercegovina je u septembru odigrala dvije utakmice u Ligi nacija i skupila je jedan bod. Prvo je doživljen poraz od Holandije rezultatom 5:2, a potom se remiziralo u Mađarskoj (0:0). Kada se uzme u obzir da su “Zmajevi” oba susreta igrali na gostujućem terenu i da je to početak ere Sergeja Barbareza u zvaničnim mečevima, učinak svakako nije loš.

Iako su komentari javnosti bili takvi da naročiti pomaci u igri nisu viđeni, rezultat je ono što se gleda. Bosna i Hercegovina je na papiru tim koji će se boriti sa Mađarskom za treće mjesto u ovoj grupi i svaki eventualni bod u duelima sa Holandijom ili Njemačkom bi bio premija. Gostovanje “Pancera” u Zenici je spektakl sam po sebi, a dosta igrača domaćina definitivno ima iskustvo iz Bundeslige koje može biti korisno.

Za utakmicu Bosna i Hercegovina – Njemačka kladionica Meridian pripremila je posebnu promociju – sastavi singl tiket koji sadrži ovaj meč i ukoliko bude gubitan, čeka te 100% CASHBACK-a. Iskoristi ovu super šansu, jer nema gubitnog tiketa.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Dva gola na gostovanju kod Holandije su pokazala da Bosna i Hercegovina itekako može pronaći put do mreže najboljih evropskih selekcija. Ako vjerujete da će i Njemačka kapitulirati bar jednom u Zenici, onda postoji nekolicina igara u Meridianu na kojima možete profitirati.

Izdvojićemo samo neke od njih:

  • Bosna i Hercegovina daje najmanje jedan gol na utakmici – 1.85
  • Bosna i Hercegovina daje tačno jedan gol na utakmici – 2.55
  • Bosna i Hercegovina daje najmanje jedan gol u prvom poluvremenu – 3.30
  • Bosna i Hercegovina daje prvi gol na utakmici – 4.00
  • Bosna i Hercegovina daje više od 1.5 gola na utakmici – 5.00

U grupi u kojoj se nalazi Bosna i Hercegovina, danas će snage odmjeriti Mađarska i Holandija. Na zadnjih pet međusobnih mečeva ovih reprezentacija, viđena su nestvarna 33 gola. Od toga, samo jednom su odigrali susret sa manje od pet golova u tom periodu što je gotovo nadrealno.

Ako očekujete i da ovog puta vidimo pravi spektakl, igra “Dupla opklada u kombinaciji sa GG (oba tima daju gol)” koju nudi kladionica Meridian je jedina ispravna opcija. Kvote su spektakularne.

U opticaju je mnogo različitih opcija za klađenje, a četiri koje izdvajamo su:

  • GG&I2+ (oba tima daju gol i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.15
  • IIGG&3+ (oba tima daju gol u drugom poluvremenu i najmanje tri gola na utakmici) – 3.60
  • IGG&4+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje četiri gola na utakmici) – 6.20
  • IGG&IIGG (oba tima daju gol u prvom i oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 13.00

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

(Sponzorisani tekst, 18+)