Srbija i Hrvatska večeras će odigrati svoje mečeve trećeg kola Lige nacija, a kladionica Meridian i ovoga puta ima najveće kvote i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

SRBIJA – ŠVAJCARSKA – 1 (2.65) X (3.15) 2 (2.90)

Srbija je pokazala dva lica na startu Lige nacija u septembru. Javnost je bila oduševljena osvojenim bodom na premijeri protiv Španije, međutim onda su “Orlovi” otputovali u Dansku i poraženi su sa 2:0. Nije postignut niti jedan pogodak što je nastavak problema koji su viđeni i tokom Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Dragan Stojković je pod ogromnim pritiskom i dobar rezultat ovdje je imperativ.

Švajcarska je uspjela da bude još i gora nego Srbija pošto su izgubili obje utakmice u prva dva kola i imaju gol razliku 1:6. Ova reprezentacija je postala pravi košmar za “Orlove” pošto su ih eliminisali na oba prethodna Svjetska prvenstva i ukoliko Srbija želi nekome da se revanšira, onda je to definitivno Švajcarska. Motivacija neće nedostajati, ali pitanje je imaju li domaćini sve što je potrebno za trijumf.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Bet Builder” je igra koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana i ona vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa iste utakmice i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako bi sa utakmice Srbija-Švajcarska odigrali npr. sljedeće stvari u “Bet Builderu”:

  • · 1X (pobjeda Srbije ili neriješeno)
  • · Srbija daje prvi gol na utakmici
  • · Više od 1.5 gola na utakmici
  • · Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu

Kvota bi bila 3.56.

HRVATSKA – ŠKOTSKA – 1 (1.60) X (3.85) 2 (5.20)

Hrvatska je imala dosta kritika zbog eliminacije u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu, ali dobar početak u Ligi nacija je pokazao da Zlatko Dalić i dalje kontroliše ekipu. Iako su “Vatreni” poraženi sa 2:1 u Portugalu, odigrali su više nego korektno i sve to su “naplatili” par dana kasnije trijumfom protiv Poljske koji je obilježio Luka Modrić pogotkom u 52. minutu.

Škotska je pod vođstvom Stevea Clarkea dva puta otišla na Evropsko prvenstvo, a nastupa i u A grupi Lige nacija, ali čini se da je sve to preveliki zalogaj za ovu naciju. To se vidjelo u junu na Euru, kao i u septembarskim utakmicama u ovom takmičenju.

Porazi od Poljske i Portugala su najavili da će oni jako teško izbjeći posljednje mjesto u ovoj grupi i biće iznenađenje ako “otkinu” bod u Hrvatskoj.

Jedna od igara koju ima samo kladionica Meridian jeste klađenje na to kojom TAČNO razlikom će neka reprezentacija ostvariti pobjedu.

Ako vjerujete u trijumf Hrvatske i hoćete da ostvarite profit sa koeficijentom većim od 1.60, onda je ovo veoma dobra opcija za vas. Kvote su sljedeće:

  • · Pobjeda Hrvatske sa tačno jedan razlike – 3.65
  • · Pobjeda Hrvatske sa tačno dva razlike – 4.90
  • · Pobjeda Hrvatske sa tri ili više razlike – 5.60

U programu A grupe Lige nacija večeras se još sastaju Poljska-Portugal i Španija-Danska.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Od danas nešto novo u Meridianu!  Prvi depozit koji nedjeljom uplatiš Visa, Maestro ili Mastercard karticama, od 00 do 24 časa, Meridian će ti pojačati sa 50% bonusa.

Uplati odmah, da igra traje duže!

(Sponzorisani tekst, 18+)