BiH i Mađarska su se sastali četiri puta.

Mađarska – BiH 1:1 (10.03.1999.)

U prvom međusobnom susretu odigranom u Budimpešti BiH je remizirala sa Mađarima 1:1. To je bio prijateljski meč, a gol za BiH postigao je Meho Kodro.

Za našu reprezentaciju su igrali: Dedić, Konjić, Mujdža, Smajić, Hibić, Ihtijarević, Repuh, Mujčin, Turković, Topić i Kodro. Sa klupe su ušli Avdić, Muratović, Šabić, Joldić i Mulalić. Selektor je bio Faruk Hadžibegić.

BiH – Mađarska 1:1 (28.02.2001.)

I ovo je bila prijateljska utakmica, ovaj put se igrala u Zenici. Za naš tim strijelac je bio Sergej Barbarez.

Mišo Smajlović je predvodio Zmajeve, a igrali su: Gušo, Papac, Hujdurović, Rizvić, Mujčin, Akrapović, Barbarez, Adžem, Musić, Topić i Hota. U drugom dijelu su ušli: Brkić, Mišković, Joldić, Duro, Medvid, Mujčinović, Muharemović.

BiH – Mađarska 1:3 (06.09.2006.)

U okviru Kvalifikacija za Euro 2008 BiH je u Zenici poražena od Mađara sa 3:1. Jedini gol za BiH postigao je Misimović, a crveni karton je zaradio Spahić. Nakon meča selektor Blaž Slišković je ponudio ostavku koja nije odmah prihvaćena.

Za BiH su igrali: Hasagić, Spahić, Barbarez, Papac, Musić, Bajramović, Kerkez, Bartolović, Misimović, Hrgović, Bolić. Još su igrali: Bešlija, Muslimović, Trivunović.

Mađarska – BiH 1:0 (09.09.2007.)

Posljednji međusobni meč odigran je 2007. godine. Fuad Muzurović je predvodio tim nakon čuvenog pisma i bojkota reprezentativaca.

Večerašnji pet međusobni meč Mađarske i BiH igra se od 20:45 sati u Budimpešti.

Tabelu, raspored i statistiku pogledajte na linku ispod.
Pogledaj tabelu i rezultate ovog takmičenja
# Klub GR U B
1. FK Željezničar 13 29 16