Vladimir Petković: Vidjeli smo kakva ekipa nije otišla na EP

Petković nakon poraza od BiH Reprezentacija Švicarske je doživjela svoj drugi poraz u sklopu priprema za nastup na Europskom prvenstvu. Nakon poraza od Irske u Dublinu, reprezentacija BiH je sinoć nanijela poraz Švicarcima rezultatom 0:2. Selektor selekcije Švicarske Vladimir Petković je dao svoje mišljenje nakon utakmice, gdje je posebno pohvalio našeg Pjanića. “Nadam se da […]

Povratak na članak
6 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
AMIR
30.03.2016. 13:06

E moj druže da se igralo onako protiv iraca išli bi i mi na euro, tj. treba se ugledat na kolašinca i bešića i sve druge kako su igrali sinoc, traba grist po terenu.

Anon
30.03.2016. 17:58

Nismo otisli na ep zbog kilavog saveza koji je produzio ugovor Papetu iako je svima bilo jasno da je njegovo vrijeme proslo,isto kao sto je sada jasno da Ibisevic samo smeta na terenu ali mi svoje legende drzimo dok mogu hodati,daleko je to od profesionalizma..

vvv
30.03.2016. 18:35

Hvala ti pape sto nismo na euru

Barcelona FC
30.03.2016. 19:53

Prijateljske utakmice su najbolje za isprobati taktike, i po svemu sudeci odlicni smo u punom sastavu, prvi put nakon mnogo godina Reprezentacija izgleda mocno, hrabro, puna samopouzdanja. Ide se n pobjedu bila to prijateljska ili kvalifikaciona ut. Postoji mali zal sto ovakva repka, ovakvi igraci nisu na euru ali ajde da se fokusiramo na danas i na sutra, sta je bilo juce ne moze se vratiti. Svidja mi se kako Mesa ne vrsi mnogo izmjena odmah da ne napravi konfuziju medju igracima vec u razmaku od po nekoliko minuta. i Svidja mi se zelja i glad za pobjedom.

Gledonja fudbalski
Reply to  Barcelona FC
31.03.2016. 14:03

lajk od mene

Come back
31.03.2016. 01:37

Ej dragi petkovicu i vi sa ovakom igrom da bog da procete grupnu fazu

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM