EURO 2024/ Raspored i satnica polufinalnih utakmica

Poznati parovi polufinala na Europskom prvenstvu

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ibrahimbeg
06.07.2024. 23:35

Spanija je za klasu bolja od sve i jednih sto sam odmah naznacio na pocetku moga komentarisanja prognozirajuci da ce biti u finalu tako da dilajle od komentatora usute predvodjeni Miretom.
Kolasinac i Dzeko ne smiju niposto vise u reprezentaciju-mladi se moraju kaliti da dodju na nivo momaka koje gledamo a potencijal imamo u Dedicu,Gigovicu, prvenstveno dok ostali moraju jos da se bruse. I ebi Hajru.A Necko je glup.

Ibrahimbeg
07.07.2024. 05:53

za mene je, sto se mene licno tice ovo prvenstvo zavrseno-smetljee je u polufinalu i finalu, jedino da ih Spanija kako nabije a prave ekipe ispadose-Gruzija,Slovenija,Turska,Svajcarska,Austrija,Slovacka etc.Crnci pjevaju evropske himne, Turcin kapiten Njemacke, Albanac kapiten Svajcarske,,Italijan selektor Turske….papazjanija.

Anonymous
Reply to  Ibrahimbeg
07.07.2024. 09:03

Ti pojma nemaš šta pričaš, ta je prića kao nešto kao teorija nečiste krvi…Nacija je konstrukt, znači izmišljena kao simbol i kao srdstvo manipulacije obespravljane radnićke klase u vrijeme industriske revolucije, kada je religija usljed progresivnog napretka društva industrijalizacijom sve više dovodjena u pitanje.. Jer ljudima se nije moglo prićati da Ilija gromovnik pravi gromove a na crkvi gromobran etc…. ili da se sunce okrće oko zemlje etc… Znači sine, fudbal je igra, ljudi koji navijaju za fudbal vole da se poistvjećuju sa fudbaslkim zvijezadama pa fudbalski klub doživljavaju kao svoje pleme…, u ovome slućaju reprezentacija prestvlja simbol plemena.. Pogledaj… Read more »

Mire
07.07.2024. 13:47

Španija sve ukupno jeste najbolja ali dajem malu prednost Francuskoj

Ibrahimbeg
Reply to  Mire
07.07.2024. 14:09

ja sam odmah prije pocetka prvenstva napisao da ce Spanija biti u finalu jedini imaju kompaktnu igru od svih a jedino se bojim sto nemaju dovoljno crnaca ali ako im bude sudio Irfan Peljto pobijedice a jedino mogu izgubiti ako im koja budala odavde prestala davati komentare,ko ovaj gore o naciji

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM