Milošević sprema sastav za Ukrajinu: Moraju li Krunić, Kolašinac i Demirović na nove pozicije?

Šta sprema Savo Milošević za baraž protiv Ukrajine

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

38 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
01.02.2024. 13:00

Pjanic moze rijesiti sve jednim potezom a to je da se oprosti od repke

Pinco
01.02.2024. 13:22

Krunic out , gazibegovic out pjanic Dole i hajradinovic gore …. Lijevo dedic desno visca

Real-an
02.02.2024. 10:52

Samo lud vjeruje da mi mozemo na EP. Pa nas je jedan Luxemburg pregazio. Ukraina je tri nivoa iznad nasih balerina.Ovdje je trebalo izvrsit postepenu smjenu generacije jos prije 5-6 godina a ne da se igra gradi oko istrosenih igraca.

damir
02.02.2024. 12:34

Br 1 Mi golmana nemamo.To je problem br 1. Veznih imamo 5-6,samo 2 od njih igraju na Top nivou,gore imamo samo Dzeku i Demirovica koji mogu dati gol,ako to nemogne neko iz drugog plana….ostalo nam je sve u 5 deka.Pricaju o taktici,pozicijama itd. Nek gospoda i Savo samo uzmu i gledaju sta ti isti igraju u svojim klubovima,kako ih koriste treneri i to je to.Gore odlicni,u repki veze nemaju.Nije do njih, to je trenerovo neznanje,kao trener nikad nije nista ni znao,pa ima i CV koji sve to kaze.

Fare 45
02.02.2024. 12:51

oni u savezu su vec morali poceti obilaziti i pratiti igrace.Ali ne,oni imaju skaute i portale i sve znaju.Da se slucajno sta dogodi pada prodemo, tad bi se izaslo u javnost kako je Savez sve majtorski odradio.A ako krenu obilaziti igrace,prvo nek s familijama krenu od Dubaija i ove Saudije i ostanu 15 dana na odmoru,gore imamo naj jace igrace,onda na Kipar i tamo je 20 stepeni,dalje i netreba jer oni znaju da ovi drugi mogu, al i nemoraju igrati.

skandy
04.02.2024. 22:46

Pjanic Gazibegovic Tahirovic ,,Sehic,to je slabo,..,Nema se igraca, samo nekolicina zasluzuju dres,,Dedic,Ahmethodzic DemirovicKrunic,,Dzeko,,je neki nivo ostali su losi ili jos nisu dostigli zavidnost i lucidnost,,Pjanic je bio dobar, danas je daleko od toga,,Kolasinac je dosta upitan sklon povredama kao i ovaj sto se skoro povrijedio ligamente i na njega nemozes vise racunati,.Uzimati ljude iz nase lige koji su zdravi i koj ise bore, Cimirot i Gojak uopste nisu napredovali tako nema od njih kruha vise,,

Dirty Harry
07.02.2024. 01:12

Idemo na euro….

Alem
07.02.2024. 23:21

Prema podacima iz Sofascore ovi Ukrajinski igrači su opasni:
Napadači: Artem Dovbyk
Vezni red:
– Ruslan Malinovskyi,
– Georgiy Sudakov,
– Oleksandr Zubkov,
– Taras Stepanenko,
– Serhiy Sydorchuk,
– Oleksandr Pikhalyonok,
i Yehor Nazaryna
Odbrana:
– Oleksandr Zinchenko,
– Mykola Matviyenko,
– Maksym Talovierov,
– Yukhym Konoplia,
– Valeriy Bondar,
– Oleksandr Karavayev,
– Oleksandr Tymchyk,
– Oleksandr Svatok,
i Vladyslav Dubinchak
Golmani:
– Andriy Lunin,
– Anatoliy Turbin,
i Dmytro Riznyk
————————————————————————-

Alem
Reply to  Alem
07.02.2024. 23:57

Mala ispravka, izvinjavam se Anatoliy Trubin je tačno ime i prezime…!

Amir
08.02.2024. 13:03

mi nista ni nemozemo izgubiti sve prokockano u kvalifikacijama, a nikad nisu bile povoljnije.I Savo il ti il iko oko tebe kaze Princu tj Pjanicu da se sa 10 -ke nespusta do nase zadnje linije da bi ON dao neki pametan pas!!..ugusi 3 -icu oko sebe a gore ostade rupa… I drugih ima koji to isto znaju,a mozda bas i njega uposle.Ako bude igro i Cimirot,Mujakic,Gojkovic,Barisic,Senicanin ?to je vec izgubljen mec! Iovako bice tesko al al !! Savo nabrij ekipu, izvedi najbolje i sve koji mogu pretrcati 11-12 km,( to trenutno i statisticki ti mogu samo 2 igraca) pa svima… Read more »

ALMIR
08.02.2024. 13:45

Sehic je najlosija nasa karika.Ovaj je dole to zaboravio,vidite njihovog golmana (Lynin)u Realu.Da se prepadnes. Da negovorim za druge,Celzi, Girona,Arsenal,Everton ma skoro i svi drugi .Top i igraci, top klubovi,i svi u top formi igraju stalno na tom naj naj visem nivou. Mi imamo samo 2-3 takva igraca, AL mozda ce nam i to biti dovoljno pa prodemo.Samo najspremniji, samo koji mogu trcati,i dati 150% taj dan.Pola i izTurske,Kipra,Saudije,Madarske nemogu igrati utakmice tog nivoa !!!!!!!!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM