VIDEO/ Selektor Kodro: Na treningu ćemo raditi taktičke zamisli, vjerujemo u tim

Selektor Meho Kodro se obratio medijima

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
04.09.2023. 20:06

Samo hrabro i bod puno znaci za nas savez

Vbb
04.09.2023. 20:10

Bježi bolan i ti si se prodo,ljudi usrali kvalifikacije odma na početku i šta ti radiš?zoveš isti tim koji je usrao kvalifikacije bez ikakvih novajlija

Anonymous
04.09.2023. 21:08

Mi nismo da sada imali priliku da pokazemo sta znamo samo za to sto nam nisu prije ni dali lihtenstajn

Derim
04.09.2023. 22:01

Kvalifikacije su propale, ali ima taj yebeni baraž. Do baraža se mogao malo rekonstruisati tim sa mladim igračima, pogotovo onim koje bi mogli izgubiti od Hrvatske (Sučić, Bašić, Šakota), Srbije (Kovačević), USA (Barjaktarević), Švedske (Gigović), Austrije (Muharem X), umjesto njih on zove Nalića, Prcića, Menala, Varešanovića, Prevljaka, sina,

H.D.
Reply to  Derim
04.09.2023. 22:15

Mislis na onog “prirodnog Srbina” Kovacevica? Ti nisi ocigledno u toku, Kovacevic je za nas otpao odavno, jos koliko vidim ima i srbijansko drzavljanstvo. To je jednostavno proslost i ne treba se dalje na njega trositi rijeci.
Kvalifikacije nisu propale, Kodro ima pravo sto pokusava da vrati pozitivu, samo tako moze izvuci maksimum iz ove bande od igraca. Meni zvuci pozitivno i strucno, siguran sam da cemo pobijediti Lichtenstein i Island. Ovo nije Faruk Hadzibegic, zivi bili pa vidjeli.

Derim
Reply to  H.D.
05.09.2023. 00:48

To su riječi njegovog menađera, koji je očigledno pokušao napraviti pometnju u kojoj bi ušićario i pare i jare – ne mogu ni da zamislim da je prvo Vladan ali i taj menađer mogao pri zdravoj pameti očekivati da mali dođe do reprezentacije Srbije u trenutku kad ovi imaju slovom i brojem 5 (pet) golmana koji brane u jačim ligama standardno. Pet golmana je 2020/21 Srbija imala na širem sisku i svi su bili u prednosti u odnosu na Kovačevića u tom trenutku, a koliko se sjećam osim par naslova u srpskim medijima nikakve ozbiljne namjere nije bilo kod selektora… Read more »

Derim
Reply to  Derim
05.09.2023. 00:54

Tako da sam ja taj cijeli skandal uzimao sa zrnom sumnje, a na kraju se ispostavilo da sam dobro uradio – cijela ta frka je bilo presipanje iz šupljeg u prazno, i osveta Petevu što ga nije stavio na go u one dvije prijateljske kad su branili Šehić i Vasilj a on presjedio na klupi, odmah nakon toga umjesto njega pozvan Pirić bez kluba da bude 3.golman.

Dzo Dinamitaš
Reply to  H.D.
05.09.2023. 11:59

Derim je 100% u pravu, kvalifikacije su propale, da te podsjetim mi smo izgubili od Luxemburg , Portugala i Slovačke računaj!

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM