Kodro je već jednom bio selektor BiH, radio je u Španiji, Švicarskoj…

Kodro će na poziciji selektora Zmajeva naslijediti Hadžibegića

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
22.07.2023. 19:50

Niste onda trebali smjeniti Hadzibegica jer Kodro je ista propast

Aki
22.07.2023. 20:00

Kad pozove Kodru u napad pricat ce narod preko veze pozvan.

H.D.
Reply to  Aki
23.07.2023. 00:56

Tako je, i bit ce pozvan logicno. Mali nista posebno nije pokazao do sada, moze davati u madjarskoj ligi ali u jacim ligama se nije vidio.

H.D.
23.07.2023. 01:04

Pisat cu isto sto sam pisao kad je Petev trebao preuzeti ekipu: pustite covjeka da radi i dajte mu podrsku.
I nemojte porediti Hadzibegica i Kodru iako su obadvojca legende jugoslovenskog fudbala.
Bolje Kodru nego Hadzibegica i Susica zajedno. Dobro nam dosao Meho, sretno!

Hajro
Reply to  H.D.
23.07.2023. 09:40

Slazem se, ali zavoravi na ono ” legende jugoslovenskog fudbala”. Kao prvo se ne zivi od stare slave, samo kod naseg naroda stariji su uvijek u pravu, i da cak kazu da je 2+2 = 5. A kao drugo, ako su nam legende takve trenerske neznalice, propaliteti i koruptni smradovi da sa negatorima drzave suradjuju (u vezi starog filma, a tj. pozivanje nekakvih mebedzerskih klijenata), onda mozes takve “legende” slobodno j*bat

Sead
23.07.2023. 15:07

Nama da se nacrta pojedinci bi isto pisali: „Pa nek proobbaaa“ „pusti te covjeka da radi“! ŠTA VAM JE LJUDI?? UMI TE SE I OTVORITE VIŠE OČI! Mladi momci poput Dedića, Ahmedhodzica, Tahirovića itd. su birali srcem svoju domovinu i zasluzili su profesjonalnog i iskusnog trenera, a pojedinci podrzavaju još uništavanje naše Reprezentacije i pišu nakon iskustva sa Hadzibegicem komentare lazne nade! Dokle više??

H.D.
Reply to  Sead
23.07.2023. 19:01

Jel ti zaista mislis da bi jedan veliki trener htio doci u drzavu koja nema pravog stadiona ili VAR-a, gdje korupcija vlada, sa losom platom? Pa Kosovo nas je preslo u rang listi europski liga, otvori ti oci covjece. Po mom misljenju ovo je jedno realno rijesenje sa Kodrom, boljeg nemozemo ni dobiti. Takvi kao ti su ispljuvali i Peteva kad je dosao na klupu, sram vas bilo, samo unosite negativnu energiju. Pogledajte malo okolo, nemamo temalja neznalice jedne.

Skautinjo
23.07.2023. 17:44

Kodro je imao i gard i stav u prvom mandatu, poslao je tadašnju troglavu aždahu saveza sa svim poltronskim menadžerima po ćevape svojevremeno kad su mu pokušali diktirati spiskove, jer je čistog obraza otišao. Ovo je ispravljanje tadašnje nepravde prema Mehi. Samo meni ovo liči sada na alibiakciju, daj šta daš, jer trenerske reference Kodre nisu pretjerano blistave nakon prvog mandata. Autoritet će biti, u to ne sumnjam. Nadam se da je pametan da dovede nekoga za pomoćnika iz mlađe generacije vani, tipa Bajramović. Hendikep je Mehi sada naravno situacija sa sinom, i biće interesantno kako će to riješiti ako… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM