Asmir Begović dobio novu ponudu iz Engleske

Begović bi i naredne sezone mogao braniti u Engleskoj

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Marshal
01.07.2023. 10:27

Dok nam prvi golman vec godinama brani u ŽNJ ligi u kojekakvom SPOR-u.
Bruka i sramota.
Bega ti si za vecinu navijaca bio i ostao broj 1.
Svi koji ste ga otjerali poruka “stidite se guzic€ kad obraza nemate !

Mire
01.07.2023. 11:55

Jest bio i osto broj 1, piše mu na leđima

B.i H.
01.07.2023. 13:04

Bravo Asmire aBd. da dobijemo postenog selektora,pa da te vrati u reprezentaciju gdje ti je u prvih jedanaest i mjesto!

Bega
01.07.2023. 15:33

Sjecam se utakmice u Francuskoj,preljep ambijent oko 20.000 nasih navijaca!Levat Safet Susic stavlja na gol Hasagica,koji je imao problema sa trbusnim zidom,i za klasu manje kvalitetan od Asmira.Susic se kasnije pravdao,stavio sam Hasagica jer sam mu jos prije par mjeseci obecao da ce braniti.Koja neznalica,Boze mili!U drugom poluvremenu u igru je usao Asmir,napravio nekoliko bravoruzni odbrana.Na kraju Susic je napravio nekoliko glupih izmjena,tako da je nasim igracima ponestalo snage,i u finisu utakmice ispustili smo pobjedu zahvaljujuci glupsonu Susicu.I sad se nadje neka budala koja predlaze Susica za selektora,primitivno.

Anonymous
01.07.2023. 16:19

Da ga misko I dzeko ne otjerase bili bi I ukataru I na evropskom a sa sehicem nikad za nikad necemo vidjeti ni euro ni mundijal

Mire
01.07.2023. 19:39

Da smo mi bili redovni učesnici evropskih i svjetskih prevenstava onda bi se moglo diskutivati o Papetovim greškama al podcjenjivati čovjeka koji nas je u ovih 30 godina državnosti jedini negdje odveo to mogu samo sportske neznalice i mrzitelji BiH. To ko je mogao igrati ko nije, zašto jest il nije šuplja je jer da su npr. za BiH igrali od Ibrahimovića pa do ovih naših iz Srbije i Hrvatske mi bi već tri puta zaredom bili svjetski prvaci.

Bega
02.07.2023. 07:53

Mire,niti sam neznalica,a pogotovo ne mrzitelj B.i H.Pratio sam oko 70% utakmica na gostovanjima nase reprezentacije,a prestao sam ici od kada reprezentaciju vode Misimovic,i Vico,jer je oni vode u unistenje.A sto se tice Susica pogledaj na internetu njrgovu trenersku karijeru prije,i poslije nego sto je bio selektor.Nikog on nije odveo na svjet.prevenstvo,nego su njega igraci odveli na svjet.prevenstvo.Pokojni Ciro mu napravio ekipu,treba da mu spomenik podigne.Gori od njega je u ex Jugi samo Faruk H.koji je cak u 1 g.dobio 3 otkaza.

Idemoooo
02.07.2023. 09:47

Da si bio I u drugoj ligi osim sto si sjedio u Evertonu opet
Nebi bio prvi golman zasto sto nisu thjeo igrati prijateljske utamice
Kao drugo sto smo ispustili belgiju 4-3 onda kao trece od tada ti i Dzeko niste u dobrim kao četvrto Twitter/Facebook o Vici i Misetu

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM