FA Cup: Everton siguran protiv Dagenhama, Bešić odigrao cijeli susret

Fudbaleri Evertona savladali u meču trećeg kola engleskog FA Cupa ekipu Dagenhama rezultatom 2:0 i plasirali se u narednu fazu. Everton je poveo u 32. minuti kada je Kone savladao Cousinsa. Konačnih 2:0 za domaće postavio je Mirallas sa bijele tačke u 85. minuti meča. Naš reprezentativac Muhamed Bešić odigrao je cijelu utakmicu za momčad […]

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ngzmhr
09.01.2016. 19:02

Redakcija propustila da kaže da je Mo(tako ga zovu fanovi Evertona)opet bio igrač utakmice:po izboru novinara Liverpool Echo Everton 2 – 0 Dagenham & Redbridge ratings: Besic leads the way again.Šta reći momak grize ko bijesan pas uz to ima tehniku i što je najbitnije ostavlja na terenu i dušu i tjelo a samo tako možete kupiti Engleze samo frenetična borbenost i izgibija za svaku loptu.Pratim redovno Evertonov sajt Mo je već kultni junak i favorit Evertonovih navijača ma već se prićaju i bajke i legende več je ušao u srca i domove svih plavaca u Liverpollu.Bravo mali činiš nas… Read more »

Anonimno
09.01.2016. 20:15

napokon mume se ustalio u evertonu

respect

mali
09.01.2016. 23:16

Ponovo igrac utakmice,bravo mume!

didomova
10.01.2016. 14:46

Bravo pridruzujemo se cestitkama, ali ovao sto mu guraju mume mi malo vuce na ono kao da je gluhonijem i ponizno, ima momak prelijepo ime ”Muhamed” prelijepo ime i mocno zvuci i trebalo bi ga tako oslovljavat u medijima , ono Mo moze proci kod engleza mada i oni intelegentiniji i kulturniji i tamo fino oznace Muhamed Besic kako i treba.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM