FK Željezničar je raspisao javni poziv zainteresovanim kompanijama za dostavljanje ponuda u svrhu radova na novoj biletarnici kluba u sklopu Stadiona Grbavica. 

Iz Željezničara navode da će projekat biletarnice donijeti brojne benefite za klub i navijače.

“Pored početka procesa vraćanja prostora sjeverne tribine u svoje gabarite i njenog ljepšeg vanjskog izgleda, buduća biletarnica značajno će doprinijeti lakšoj i bržoj prodaji ulaznica, uklanjanju dosad korištenih limenih kućica te zaštiti prodavača ulaznica.

Klub također, zajedno sa partnerima i zakupcima, planira maksimalno iskoristiti potencijal biletarnice i za druge komercijalne poslove iz srodnih djelatnosti kao što su prodaja kupona, bonova i ulaznica za druge vrste događaja”, poručuju iz FK Željezničar.

Zainteresovane kompanije se trebaju javiti najkasnije do 10. februara 2023. godine elektronskim putem na mail info@fkzeljeznicar.ba u svrhu preuzimanja idejnog projekta, predmjera i predračuna radova kako bi kompanije mogle dostaviti ponudu klubu.

Krajnji rok za dostavljanje ponude je 20. februar 2023. godine.

Iz Željezničara su saopšttili da će uvažavajući zainteresovanost javnosti, a prije svega navijača kluba, u narednom periodu putem zvanične stranice, javnost informisati o najznačajnijim aktivnostima na projektu izgradnje nove biletarnice kluba.

Foto: FK Željezničar

(Reprezentacija.ba)