Sarajevo sutra dočekuje Slogu Meridian, a na press konferenciji obratili su se Feđa Dudić i Asmir Suljić.

“Želio bih čestitati Slogi na ulasku u Premijer ligu BiH, a u prva dva kola su pokazali da neće biti prolaznici i da su zaslužili to mjesto. Radujem se našoj utakmici, a što se tiče nas, ovo je period kada je lijepo biti uposlenik FK Sarajevo i lijepo je biti navijač ovog kluba i ta neka pozitivna atmosfera se vidi, kada se prođe gradom i na treningu”, kazao je Dudić i dodao:

“Sve je na dobrom nivou, dosta dobrih stvari se napravilo u ovih mjesec dana, ljudi su to prepoznali i drago mi je zbog toga. Međutim, mi smo čvrsto na zemlji, napravili smo analizu protiv Borca i koliko je bilo dobrih stvari, toliko je bilo i loših. Pokušat ćemo to ispraviti, a od utorka smo se okrenuli ekipi Sloge koja ima dobrih pojedinaca, posebno prema naprijed.”

“Očekuje nas utakmica protiv novog premijerligaša Sloge, koja je pokazala u prva dva kola da posjeduje kvalitet. Mi smo fokusirani samo na sebe, otvorili smo sezonu na najbolji mogući način pobjedom protiv Borca, ali ta tri boda moramo potvrditi sutra. Spremni smo maksimalno, vratili su se neki igrači, uključujući i mene, tako da je konkurencija iz dana u dan sve bolja. Mislim da je šef na slatkim mukama, ko će da nastupi sutra od prve minute, a ko će biti na klupi”, rekao je Asmir Suljić.

Utakmica se igra u nedjelju od 21:00 sati.

(Reprezentacija.ba)