Mehmed Baždarević: Uz sve povrede, ipak možemo pobijediti Vels

Selektor Mehmed Baždarević okupiće danas fudbalsku reprezentaciju BiH u Trening centru NFSBIH u Zenici kako bi započeli pripreme za kvalifikacione susrete protiv Velsa i Kipra. Prvog dana priprema selektor Baždarević družio se sa novinarima. Štilić će kasniti zbog večerašnje klupske utakmice, a posljednji danas će stići Asmir Begović čiji avion u Sarajevo slijeće tek navečer. […]

Povratak na članak
26 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
jasmin
06.10.2015. 03:50

Mislim da je selektor napravio gresku sto hajrovic nece igrati…..vidjecete i sami

Rukfaš
06.10.2015. 05:49

Najrealnije, ako nismo u stanju zgaziti Wells i Kipar, nismo za Baraža. Tamo samo možemo dobiti protivnika za kategoriju jačeg u odnosu ove dvije nižerazredne ekipe.
Wells i Kipar pogaziti da nas pamte!

dzombe
06.10.2015. 12:14

nema logike rukfas neznas nista o fudbalu necu da cujem negativne komentare

Raz(m)o Suhomima
07.10.2015. 01:08

Napomena:”kriterij je pojam koji se odnosi na svaKOG igrača (i opet “momentalno”) na terenu”,tako da “minimalac”-“OPREZ”,jer “tajkun-i”(i FIFA,UEFA…,ja,i.t.d-valjda niko) ne bi smio(jeli) “ELITU” dodjeliti samo jednoj ekipi,jer su logično dvije na terenu,a pravilo koje je postavljeno sigurno ne smeta iole “arogancije” i onda logika “geometrije” i “diferencijalno-integrirane” “…,…”(reknu,kažu ili govore;nema,fali,ooo,aaa,iii one neke-znaš) se razlikuju samo po zahtjevnosti u kreaciji,jer prva je gotovo u parama “satkana” i ponekad” i vrabci je znaju,a druga funkcionalno-interpretacijski” ovisna(vjerovatno “situacija”) i ponekad se čini” treba pomoć “Homeinija”,tako da je to ipak “FfUuDdBbAaLl i neka pobijedi…,aaaaa zna se već “KO”!?…,P.S.-neko “neće”…………,lično i personalno je lično i… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM