Marinović objavio spisak fudbalera uoči susreta sa Belgijom

U21 BiH u septembru igra kvalifikacioni meč protiv Belgije

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Fatih santasa Derim
19.08.2019. 18:04

Ma ti si k'o i svi prije tebe, slučajno ub'o solidnu generaciju u prvom ciklusu, a u drugom k'o više plati – pola ti dijaspore igra za Austriju, Švicarsku, Švedsku, i ko zna gdje naše omladine sve nema. Pola austrijske repke ti je moglo igrati za ekipu, dvojica imaju i pasoše, a ti izjavljuješ kako ti je prioritet praćenje mladih igrača po klubovima !? Lažeš k'o i svi prije tebe, nemaš ti pojma ko gdje igra i ko bi mogao da ti bude na raaspolaganju – tebi je ovaj parmak Nardin Mulahusejnović u ekipi a Danijel Jelisić i Malik Memišević… Read more »

Xyx
Reply to  Fatih santasa Derim
19.08.2019. 22:15

Momak puno stvari si podpuno u pravu. Gleda ovo mi kao država B.I.H
Nemamo jedno ali vrednog presenika
Nemamo stadion solidnog državni timovi da igraju bilo šta. Puno talenta ima vani BIH ne treba moliti ali ljubav treba da je sa obje strane… mi nemamo stručni ljudi koji rade za savez da usmjere tu djecu da igraju za babovinu

Demir
19.08.2019. 19:19

Marinovic zna svoj posao za razliku od Prosineckog i nadam se da jwe on nas sljedeci trener repke!

Fatih santasa Derim
Reply to  Demir
28.08.2019. 21:40

s Maltom 0:0 !? Malta je u rangu Lihtenštajna, taman da je birao igrače na slijepo ubo bi nekakvu grupu djece koja je trebala biti u stanju da im zabije makar gol-dva ! kvalifikacije se nastavljaju protiv Belgije – to će biti blamaža, ali to je valjda stanje cjelokupnog sporta u ovo državi.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM