SELEKTOR BILAL ŠUMAN nakon ostavki: Ovo je urnebesno

Teška situacija u Rukometnom savezu BiH I dok susjednu Hrvatsku, ali i Sloveniju, trese rukometna groznica zbog sjajnih rezultata selekcija ove dvije zemlje na SP-u, Rukometni savez BiH tresu ostavke. Generalni sekretar Rukometnog saveza Smajo Karačić i predsjednik Enid Tahirović podnijeli su ostavke na svoje funkcije, piše Faktor. O novonastaloj situaciji u RSBiH razgovarali smo […]

Povratak na članak
2 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
dzo
26.01.2017. 20:05

kako da su sve repke iz bivse yu jake ko zemlja i u samom vrhu rukometnog svijeta a mi dno dna prave tarabe!!! sta nas to je.. pa da nemozemo biti i mi u tom vrhu!!! ako ko zna nek kaze samo nemojte ono bio rat je.. nas sudija !!!!

Jako naljuceni Bosanac
Reply to  dzo
26.01.2017. 22:30

Ti ili si mahnit ili si usto na lijevu…Pa i hajvan zna zasto tavorimo na dnu.HDZ ce ukoptai ovu zemlju vise nego PC!Covic mulac koci napredak svega u BiH, suti i muti a Duduk hajvan ko i mi-sve karte na sto.A latin to radi HINJSKI.Zato je onom ustskom klubu dao ime Zrinjski jer se rimuje i slaze sa onim -HINJSKI.Kockarnice i dobit od kockarnica koje su trebale ici za afirmaciju i troskove reprezentativnih selekcija-skutor je prisvojio.Jadni mali ugrozeni LATIN.Na kraju ce ga Hrvati sami za glavu skratiti radi svega sto im je ukrao.Samo Bosnje vole repke BiH, u 99% slucajeva… Read more »

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM