BILAL ŠUMAN: Šanse nisu izgubljene

Bh. selektor nakon drugog poraza u kvalifikacijama Rukometna reprezentacija BiH sinoć je u susretu drugog kola kvalifikacija za EP 2018. poražena od Austrije s 22:23. Bh. selektor, Bilal Šuman, nakon meča je izjavio da šanse za plasman na EP nisu izgubljene, jer nas očekuje još mnogo utakmica. “Šanse nisu izgubljene. Igrat ćemo dvije utakmice sa […]

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ba
07.11.2016. 11:26

Nedostojao je Malinović, osjetila se neuigranost… razočarani smo nakon poraza, ali treba vjerovati da do kraja mogu ostvariti 3 pobjede i izboriti plasman EP.

xy
Reply to  Ba
07.11.2016. 19:55

kako da ne,ovi luzeri mozda bi pobjedili vatikan ili san marino,ostali ih rastavljaju na proste faktore..

Samir.
07.11.2016. 15:58

Tesko .Finci dobili Austriju a mi nismo u stanju Austriju dobit.Prije utakmice puna usta.Nasi pivoti su pobjegli sa crte izasli iz zone .Krila nista nisu napravila.Golmani sto je islo u gol zavrsilo je u mrezi.Golman Austrije je skupio vise odbrana sam nego nasa dva.sami izlazimo pred gol fulamo sto se nesmije promasit.Zalosno.

mire
07.11.2016. 16:59

Bili smo izjednačeni a slično će biti i tamo. Vidi se dosta poboljšanja u igri, tu su i novi igrači a neki su i falili. Trener zna svoj posao, a dobra stvar je što slijedi pauza pa onda dvije utakmice sa Fincima. Ima razloga za optimizam ako se sve dobro posloži.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM