Armin Hodžić najbolji igrač 1. kola HNL-a

Hodžić najbolji nakon 1. kola Napadač naše fudbalske reprezentacije Armin Hodžić na sjajan način je započeo novu ligašku sezonu u Hrvatskoj postigavši dva gola u prvom kolu zbog čega je izabran za najboljeg. Prema izboru hrvatskih novinara Hodžić je uvršten u idealni tim 1. kola HNL-a, a pored toga izabran je i za najboljeg igrača 1. […]

Povratak na članak
4 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ngzmhr
20.07.2016. 08:27

Da ga hoče malo krenut u Evropi pa da ode u kakav kvalitetan klub ali definitivno ovo če vrlo brzo postat naša perjanica i naš najjači napadač svaka čast Milanu ali on po meni ima puno mana sem igre glavom na ostalim poljima je dosta tanak.Davno sam jednom napiso Armina Hodžića samo treba isforsirat.Neko reče da se nije proslavio na Kirin kupu i to je istina ali to nema veze sa evolucijom i razvojem kvalitetnog fudbalera.Njemu treba samo utakmica što veči nivo to bolje i povjerenja trenera koji ga vode tj Baždarevića i ne znam ko sada vodi Dinamo ali… Read more »

Samkodk
Reply to  ngzmhr
20.07.2016. 11:03

Cico Kranjcar je sad trener Dinama a definitivno Hodzic je veliki pontecijal vidjet cemo sta ce biti u buducnosti.

konjuh
20.07.2016. 11:55

sta vice hodzara

Erko
20.07.2016. 14:58

Svaka čast Hođiću, i dobro je što je u Dinamu, jer ga Mamić neće pustiti bez dobre love (što znači i bolji klub). Po meni je i Kožulj zaslužio mijesto u timu kola jer je za onih pola sata što je igrao napravio par gol šansi i na kraju zabio.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM