Edin Višća: Kvalifikacije za Euro su nam bile dobra lekcija

Edin Višća govori o kvalifikacijama za Euro, svojim igrama u Istanbulu, predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj.. Bh. reprezentativac i fudbaler turskog prvoligaša Basaksehira Edin Višća je rekao kako su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj, bile dobra lekcija za reprezentativce BiH, javlja Anadolu Agency (AA). Višća je govorio o uspjehu svog kluba Basaksehira u […]

Povratak na članak
14 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
MUSTAFA
22.04.2016. 15:11

vrlo profesionalno….

Montreal
22.04.2016. 15:50

bravo Edine munjo!

Sajo
22.04.2016. 18:32

Turska je u grupi sa Hrvatskom, tako da ne mogu navijat za Tursku. Ali nisu antipaticni kao tim.

Bosanac
22.04.2016. 19:03

Edine care ne bih se bas u potpunosti slozio s tobom!To sto se nismo plasirali na evropsko prevenstvo nije krivica u vama “zmajevima”,nego u debilu Safetu Susicu,i Dini Begicu kojeg tog istog debila Susica nije na vrijeme smjenio!Steta sto je nakon svega toga Begic i dalje predsjednik naseg fudbalskog saveza!

Anonimno
22.04.2016. 19:12

ako vi sa slabim ekipama budete glumili zvijezde nogometa a sa velikim ekipama se zalagali toliko ne bi li vas neko primjetio da se prodate u neki klub nema ništa ni od ovih kvalifikacija i da nas vodi Morinjo ili neko drugi. Ali eto kažeš i sam da se na greškama uči po koji put.

ja
22.04.2016. 22:25

Domovina Turska igra nema nicemu zalit , Schalalalalalalaaaaaaaa oooooo türkiye ko drugacijr misli nek navija za hrvati i nek ide u pm……

Hurmica
Reply to  ja
22.04.2016. 22:42

Vjeruješ li da 70% Turaka nema pojma o Bosni?

Sajo
Reply to  ja
22.04.2016. 23:42

Znam da si Turcin, vidim po nacinu na koji pises i nemam u sustini nista protiv Turaka, ali Turska ti je buraz prava policijska drzava. Na primjer, ne smijes pricati o istoriji Turske, a da ne govorim Otomanske imperije — odmah policija na vrata dolazi. Po kratkom postupku, ides u zatvor, a Turski zatvori su najgori u Aziji. Da ne govorim ako si neka nacionalna manjina, donji si od rodjenja… A ako si Kurd ili iz neke manjinske politicke stranke, ilegalac si automatski. Eto, i ti si pobjegao u Bosnu, i sigurno ti je bolje kod nas. Dosta im je… Read more »

ja
22.04.2016. 23:39

Imaju ti vjerovao ili ne puno imaju korenja turskog usebi mada nikad nece priznati, bosna je dio turske republike a erdogan moj presjednik. Znas li koloko humani stvari stize iz turske da bih pomogli sirotinji ovdje?Ko je opet podigo most u mostaru?Ko je kupio bh airlinsu avione i opremu?Eee moj i ti meni vices da nemaju ljudi pojma…

Sajo
Reply to  ja
22.04.2016. 23:59

Buraz, Turska se puno eksponira medijski, ali ne ulaze tako puno u Bosnu kao sto se misli. Znas ko je najveci investitor u Bih? Austrija. Mislim, tuzno je uopste da smo spali na to da nam to nesto znaci kad bivsi kolonisti sire svoj uticaj u BiH. U svakom slucaju, sretno na Euru, dobro ste igrali i zasluzili. Nadam se da cete osvojiti drugo mjesto i proci (a Hrvatska da osvoji prvo). U Turskoj sam bio 2 puta, u Hrvatskoj minimalno 30 puta, pa navijam za komsije.

Amomiman
Reply to  ja
23.04.2016. 10:00

Cuj ovog Erdogan mu predsjednik,pa ako si Turcin nastanjen kod nas ok ali Bosna nije dio Turske republike,dosta je vise svojatanja nase zemlje od svih,Turska kao i Hrvatska su nase prijateljske zemlje i ja im zelim sve najbolje ali mi nismo niti cemo ikada biti dio Hrvatske ili Turske..

Hurmica
Reply to  ja
23.04.2016. 12:15

Bosna nije dio Turske, niti Srbije,Hrvatske,Rusije,Njemacke , Amerike itd. Mi nismo ničiji vijalet niti sluge mi se borimo otkad znamo za sebe protiv okupatora i kako izgleda borićemo se vječno. Taj boskurt San sanjaj i dalje ali Bosnu niko dobiti neće!

Hurmica
Reply to  ja
23.04.2016. 13:57

Bošnjaci u Turskoj su narod drugog reda, niti imaju pravo na svoj jezik niti pravo da nose svoja prezimena. Turci su imperijalisti i takav im je mentalitet oduvjek bio tj. Osvajački. Ja sam odrastao sa Turcima i bio sam mnogo puta u Turskoj na ljetovanju i poslovno. Mogu samo reći “ko vaše kruške jede, njega ni petiljka ne zapadne” Iako ste mi dragi al daleko vam kuća bila!

ja
23.04.2016. 13:30

E moj sajo, ja imam dosta hrata ko prijatelje i ima dosta njih jano dobrih ljudi.Ja samo mrzim one ustase koji su i most srusili i palili.Da ti kazem da svih kojih igraju za repku hhrvatske su ustase.Netrebem ti govorit za bilica, itd svi su oni istu tude zato ih mrzim.Turska nije okupator nego domovina. Ako se okreces ko bih ti pomogao jeli srbin,hrvat malo nesto oni dobri mozda.Nema bosna nikog osim turale da ti bude jasno.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM