Treće kolo Evrolige nas očekuje večeras, a kladionica Meridian za sve utakmice ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite. 

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje. 

Super ponuda, zar ne? 

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže! 

EVROLIGA TI DONOSI KEŠ 

Prati mečeve Evrolige, kladi se u Meridianu i uzmi dio od 5.000 KM. 

Ovaj keš fond dijeli 20 igrača koji sakupe najviše odigranih tiketa tokom promocije. 

Broje se i nedobitni tiketi, zato odigraj odmah i ne propusti ni jedno kolo. 

FENERBAHČE – CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET – 1 (1.35) 2 (3.50) 

Crvena zvezda Meridianbet je imala fantastično otvaranje Evrolige. Prvo su ostvarili gostujuću pobjedu nad debitantom Parisom, a potom nisu imali nikakve probleme ni u ispunjenoj beogradskoj Areni u drugom kolu protiv Baskonije. Isaiah Canaan se pokazao kao odlično pojačanje, Nikola Kalinić je ponovo onaj stari, a i Nemanja Nedović je imao neke izvanredne momente. 

U okviru trećeg kola, Crvena zvezda Meridianbet će gostovati Fenerbahčeu u najvećem gradu Tursku. Crveno-bijeli odlično pamte azijski dio Istanbula iz prošle sezone pošto su bili jedan od rijetkih timova koji je tamo nadigrao Fenerbahče. Joel Bolomboy i Rokas Giedraitis su tada bili fenomenalni i Ioannis Sfairopoulos se sigurno nada da bi to ponovo mogao biti slučaj. 

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. 

Svi ljubitelji KK Crvena zvezda, Meridian ima sjajnu vijest! 

Kladite se na pobjedu Zvezde na mečevima Evrolige i uživajte u posebnoj promociji. Ako vaš tiket ne prođe, ne brinite — dobijate 100% cashback

Ono što razdvaja kladionicu Meridian u odnosu na sve druge jeste nevjerovatan broj različitih igara za klađenje. Ljubitelji košarke najviše vole da se klade na hendikep, a Meridian je svojim igračima pripremio 15 različitih hendikepa za svaki meč. 

Za utakmicu Fenerbahče-Crvena zvezda Meridianbet, centralni hendikep je -7.5. To znači ako odigrate H1 (pobjeda Fenerbahčea sa osam ili više razlike), kvota će biti 1.95. U slučaju H2 (Crvena zvezda Meridianbet neće izgubiti sa osam ili više razlike), kvota je 1.85

Međutim, taj hendikep možete pomjeriti i tako dobiti drugačiju kvotu. Ako očekujete dobar rezultat crveno-bijelih u Istanbulu i želite malo rizikovati, onda možete uzeti H2 na -4.5 (da Crvena zvezda neće izgubiti sa pet ili više razlike). Kvota je izvanrednih 2.40

U slučaju da više volite ziherašku varijantu, H2 na -10.5 (da Crvena zvezda neće izgubiti sa 11 ili više razlike) se nudi po kvoti 1.50

PARTIZAN – BAYERN – 1 (1.35) 2 (3.35) 

Za razliku od svog najvećeg rivala, Partizan nije imao bajkovit početak nove sezone u Evroligi. Izabranici Željka Obradovića su doživjeli poraze od Baskonije i Real Madrida, tako da su na učinku 0-2. To svakako nije nešto čemu su se nadali navijači, pa crno-bijeli moraju pronaći način da odgovore pred svojim navijačima protiv Bayerna. 

Aktuelni šampion Njemačke je tokom ljeta doživio velike promjene. Najveća se dogodila na klupi pošto je Pabla Lasa zamijenio Gordon Herbert. On je odmah potpisao neke igrače koje zna iz reprezentacije poput Johannesa Voigtmanna i Oscara da Silve, a tu je i Shabazz Napier. Pobjeda protiv Real Madrida i dobar otpor Panathinaikosu je dobar pokazatelj njihovih mogućnosti. 

Pored hendikepa, u ponudi Meridiana postoji 15 opcija za klađenje i kada se radi o ukupnoj granici poena. 

Centralna granica poena za utakmicu Partizan-Bayern jeste 165.5, a igre više i manje se nude igračima po kvoti 1.90

S obzirom na stil igre Bayerna pod novim trenerom, očekuje se utakmica u brzom ritmu, pa tako nije loše razmisliti o opciji više od 169.5 poena po kvoti 2.30

Ako mislite da će se iskazati defanziva Partizan u Beogradu, onda igra manje od 162.5 poena na kvoti 2.20 itekako ima smisla. 

U svakom slučaju, Meridian nudi najbolju košarkašku ponudu za Evroligu, a na vama je da izaberete ono što vam se najviše dopada. 

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače. 

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta! 

(Sponzorisani tekst, 18+)