Mađarska: Ponosna fudbalska nacija, ali danas daleko od visokih standarda Puškaša

Svega pomalo o reprezentaciji Mađarske

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

7 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ado
09.09.2024. 13:44

Dobar clanak, oni su izgubili 5:0 od Njemacke a mi postigli dva gola Nizozemskoj… Cini se da mi ulazimo u utakmicu sa vise samopuzdanja. Bilo bi lijepo vidjeti Burnica, Sarica i Bajraktrevica u pocetnom sastavu. Super bi bilo kad bi Kolasinac mogao igrati.

Os jos
Reply to  Ado
09.09.2024. 13:54

Dobar clanak o protivniku. Nadam se da ce se za par godina ovako pisati I o nama,jer moze tu biti dosta slicnosti. Imali smo tim I neku prepoznatljivu igru,ppa se nalazimo gdje smo e sada stvaramo nesto novo. Sve kao I Madjari kojih do prije nekoliko godina I ove generacije nije bilo nigdje. Bili su mala maca I za nas. Sada realno su ispred,ali nije tim sa kojim se ne moze igrati. Samo da nas ne zavara njihovih 0-5. Bilo je I nekih bljesaka protiv Holandeza ali I gresaka mali vagon, kao u buba Mara lizi.

Ado
Reply to  Os jos
09.09.2024. 14:26

U pravu si, realno gledajuci oni su jaci od nas plus igraju kod kuce, tako da zavaravanje nema. Bice to teska utakmica za nasu reprezentaciju i kljucno je da igramo do kraja, jer kao sto nizozenski selektor Koeman kaze, mi smo primili tri gola u sudijskim nadoknadama. Takav deficit je tesko nadoknaditi. Medjutim, imamo se nadati da ce igra opet biti bolja kao sto se vidi napredak od Engleske, preko Italije i Nizozemske. I naravno, bitno je 100% zalaganje igraca.

H.D.
09.09.2024. 16:28

Jaka je to ekipa, a ovaj poraz protiv njemacke vara.

Geri
09.09.2024. 17:27

Nije Madžarska jaka isto tako ko ni mi ali su ipak favoriti. Nek nas ne varaju ona dva gola što smo dali protiv Holandije koji su stvarno,kako Koeman kaže došli ni od kud. Bili smo dominirani skoro cijelu utakmicu od glave do pete. Imali smo nekih 5 minuta poslije našeg drugog gola i to je sve. Ona trojica mladih što su ušli,Burnić,Šarić i pogotovo Bajraktarević imaju potencijal ali su još neiskusni. Ne trebamo ih sagoriti odmah na početku. Treba uzeti vremena da se oni prilagode. Što se tiče naše odbrane,ona je jako spora. idemo sa tri igrača na jednog koji… Read more »

Adis
Reply to  Geri
09.09.2024. 18:11

Mislim da je Madjarska ipak favorit u ovoj utakmici sutra…

Slazem se za Burnica i Bajraktarevica…. za Sarica ne bas toliko jer njega smatram iskusnijim igracem, ipak on ima 27 godina

Geri
Reply to  Adis
09.09.2024. 18:24

Imaš pravo,pogriješio sam sa Šarića

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM