Sofascore: Edin Džeko najbolje ocijenjen

Sofasore ocjene nakon duela Nizozemske i BiH

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

19 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
anonymous
08.09.2024. 08:54

Na osnovu cega je najbolje ocjenjen?Da mu nije vodonosa u repki ,da li bi se nadavao golova , pitanje je.

Anonymous
Reply to  anonymous
08.09.2024. 10:00

Koliko možeš biti glup to je neopisivo! Šta taj čovjek treba raditi možda drugo od davanja golova. Hoće li on se vraćati Nazad i igrati odbranu pa igrati sredinu i onda još i napad pa kad i dadne gol opet neće valjati. Ovaj Dzeko da je u zadnje dvije godine imao s kim igrati davao bi on još i vise golova za repku. Ko god napise nešto loše za ovog čovjeka je malouman. Nikad niko kao Edin Dzeko.

Anonymous
Reply to  anonymous
08.09.2024. 11:41

Ko razumije Fudbal, vidi da je Dzeko naš najbolji igrač u svakom pogledu. Jedino on ima karakter kad gubimo. Nažalost, ne može sam. Rezultat je realan, što govori gdje nam je mjesto. Nije kriv niko, već smo jednostavno slabi

Anonymous
08.09.2024. 10:01

Dejan Djokic Fc Sion. Treba momka pozvati dosta je dobar i može igrati lijevo krilo a desno Esmir uz napad Demirović

Ado
Reply to  Anonymous
08.09.2024. 15:51

Demirovic ne moze sam igrati u napadu, ako si gledao nastupe protic Engleske i Italije, jednostavno ga odnesu s lopte. To je Dzeko neprikosnoven jer moze primiti loptu, zadrzati loptu i dati je dalje. Zbog toga neko mora igrati pred Demirovica jer on moze brzinom proci pred gol.

Zuza
08.09.2024. 11:35

Krila su nam sinoc podbacila bas ono, ove ocjene samo to jos potvrdjuju,to se ne smije ponoviti protiv Madjarske,jer u njih puno nade ulazemo a da ppdbace 2 zaredom ravno je katastrofi,za nas..moramo se napokon nauciti da ne prosipamo bodove odma na pocetku, i onda svaki put pri kraju kva.kao vadimo se iz govana al tad je obicno kasno..

Ado
Reply to  Zuza
08.09.2024. 15:53

Ma citav vezni red je podbacio, nisu se otkrivali, niti su mogli zadrzati loptu a pogotovo nisu mogli iznijeti loptu gore. 25% posjed lopte ukupno, znaci minimum.

Nečko
08.09.2024. 12:07

Gluposti od ocjena,katić je pokidao i praktično jedini držao odbranu dugo vremena ,nema trika da dedić i barišić bolju ocjenu dobiju

Pij
Reply to  Nečko
08.09.2024. 16:54

Dedic je bio bolji od 5,8 a katic svakako. Huseinbasic ce postati dobar centralni, haman mu godio ispadanje iz lige da bi se preporodio. Vasilje nema kvaliteta tog nivoa, kovacevic bi fakticki mogao braniti, postao je prvi golman sportinga lisbone, ali znamo kako je se bio odrekao BiH za srbiju a nije smio igrati vise za njih eh sad…..po nekom kriteriji i katica ne bi onda trebalo biti pa ga sad hvalimo.

Mire
08.09.2024. 12:14

Onaj Džekin gol je umjetničko djelo. Ono mogu samo najveći. Naklon do poda majstore

Os jos
Reply to  Mire
08.09.2024. 13:31

Ali I ono dodavanje je na nivou svijetskih majstora. Ocijene realne. I sami smo od jucer pisali da je pogrijeseno sa promjenama strana Dedica I Gazibegovica. Ove ocijene I pokazuju. Odbrana je najvise trpila zbog ocajne srede. Narocito Tahirovica I Gigovica. Oni nisu mogli ni prekrsajem prekinuti napad Holandeza. Zato mislim da Saric uz ove tehnicare mora igrati upravo iz tog razloga. Nisam spominjao Vasilj od jucer, ali realno krivac je samo za prvi gol. Bice bolje, jer imali smo I jedno 20tak minuta dobre igre,ali to je malo za jednu utakmicu. Najvise boli onakvi golovi. Kao bubamara liga.

Ado
Reply to  Os jos
08.09.2024. 15:56

Bravo. Sve tacno 100%
Vasilj jeste pogrijesio kod prvog gola ali sve ostalo je bilo solidno.
Vezni red je bio ocajan. Saric i mozda cak Bajraktarevic da drze sredinu, jer mali moze drzati loptu i zna dodati.

Pij
Reply to  Ado
08.09.2024. 16:56

Vasilje nema dovoljno kvaliteta i vidjece te to uskoro. Kovacevic postao prvi golman sportinga, ali znamo sta je se desilo, ali ipak – kad bismo bili strogi nebismo ni Katica smijeli pozvati al ga sad hvalimo

Os jos
Reply to  Pij
08.09.2024. 23:45

Niko I ne kaze da je Vasilj reprezentativne kvalitete, ali mora neko I na gol. Piric je bio iznenadjujuce dobar protiv Italijana ali sve njegove prijasnje utakmice su bile diskutabilne za reprezentativni poziv. A Kovacevica smo razvlacili jos od Sarajeva,pa I onakve odbrane u Poljskoj su ga samo dovele do treceg golmana repke,mada je mogao vec biti prvi. A poslije je sve istorija. Desilo je se sto je se desilo. Valjda ce se pojaviti negdje u diaspori I kakav dobar golman nasih korijena da ga drpimo od zemlje rodjenja. Jer kako vidim ni u nas se ne forsiraju mladi iako… Read more »

Profesionalni Pljuvač
08.09.2024. 13:33

Taj sofascore vodi Amra izgleda!

Ado
08.09.2024. 15:49

Ne znam kako je Tahirovic dobio 6,6 kad slabo odigrao prvo poluvijeme pa bio zamijenjen. Usao je Krunic koji bi trebao imati dosta iskustva ali ono sto je pokazao je tanko i ne vidim zasto ga uopste zovu jer ocigledno ne ulaze trud koji se treba uloziti za reprezentaciju, mislim da ce pozivi biti uskraceni u narednom periodu.

Pij
Reply to  Ado
08.09.2024. 17:00

Kruinic je trazio kopte od Vasilja, igrao je i nije se toliko bojao pa je htio da se igrom i pasevima stvaraju sanse a ne samo izbijanjem lopti, sto se i dzeki nije svidjelo – bio sam na stadionu skroz dole i mogao posnatrati neke stvari. Kad se neki plase dodavanja i posjedivanja lopte, kad nemas samouvjerenje onda nemozes igru kreirati sa zadnje linije sa 1, 2 igraca nego svi to moraju zajedno – ili na duge lopte sto nisto nije pogresno kad bi to barem znali i zato protiv madjara mora krunic poceti barem 45 min da se vidi… Read more »

Anonymous
08.09.2024. 18:56

Vezni red previsoke ocjene. Trebali su biti u rangu Dedica koji je bio ocajan. Mora on bolje igrati ako je jedan od boljih igraca. Katic je LAV i trebao je biti ocjenjen najbolje u odbrani.

BH88
09.09.2024. 13:27

U prošlom komentaru sam napisao da nije samo do Barisica i Mujakica nego do Gazibegovica i Djedica, to evo i ocjene potvrđuju.

Dedić opet ima klasu iznad i talent, njemu je možda samo los dan.

Gazibegovic definitivno nije rješenje na beku, nije eksplosivan ni snagom ni trkom ni preciznošću dodavanja, nije agresivan u oduzimanju lopte. Definitivno samo može proći kao zamjena Kolasincu. Daleko je od Salihamidzica, cak mu je i Mujdza nedostižan.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM