Nizozemci pišu da Tahirovića pokušava na posudbu dovesti šampion kako bi im pomogao u europskim utakmicama

Benjamin Tahirović ima novu ponudu

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
xxxo
27.08.2024. 00:16

Odličan igrač, pobijediće on i ove igranke u ajaxu i brzo naći opet top klub.

Pij
27.08.2024. 03:29

Bolje u PAOK nego u rezervni tim

Anonymous
27.08.2024. 08:25

Barba previše vjeruje igračima koji su totalno van forme: Krunić, Tahirović… To nije dobro za repku, ako ih bude stavljao među početnih 11 u narednim utakmicama. A nema potrebu za tim, jer ima dovoljno igrača koji su u top formi. Samo, što prije mora im priključiti i Kahvića, možda još kojeg mladog talenta. Ne ići na trenutni rezultat, nije ni prilika za to, već polahko, a sigurno, stvarati ekipu budućnosti. A zato imamo realne uvjete!

Sajo
27.08.2024. 10:00

Grci jesu spremili rekordnu platu i sve,pa da nije dobar ko bi mu to dao,ali nemislim da ce ici tamo.Sigurno ima nesta sto mu vec stoji na stolu i vec stiglo u Ajax,al ove uslove neuzeti iz PAOK a to je ludilo.Nigdje ni blizu nemoze dobiti.Mozda ima i nesta sto mi neznamo.Sigurno je da nece bas svugdje otici ko kad moze birati.

Max
27.08.2024. 10:31

napisali i grci kaka je tajna da su razgovori obavljeni direktor,-igrac i cekaju da potpise.PAOK hoce otkup odma, al moze i posudba s pravom otkupa,oni hoce otkup.Oni sta znaju I pisu kazu oko 1,5 mil Evra neto,plus premije i bonusi ma i to je nesta bas puno.A sta on ceka.. zna samo on,menadzer kojeg je valjda promjenio prije mjesec i valjda mu babo.Mozda je i prepametan,ceka ligu 5 neki top klub koji mu pase,a igrace i za pola para,sta ce mu.Ko igrac odlican,a i ko momak kazu drugarcina

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM