INTERVJU/ Baho tragao za Vahinom istinom: Prvi put će se čuti mnoge stvari. Ovo je ubjedljivo najteži zadatak

Sabahudin Topalbećirević govorio za Reprezentacija.ba portal o filmu koji snima o Vahi, Simposaru u Sarajevu, Barbarezu i reprezentaciji, bh. klubovima…

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ibrahimbeg
26.08.2024. 09:30

to je stari film,mi hocemo novi film,ne zagadjujte djecu………Vahino i vase je proslo……..jesu danasnji momci malo tanji u fudbalu a treba jos bas oko 4 godine da se izbruse u odlicnu reprezentaciju ukoliko je upravo vi ne obatalite……ne vidim pouku iz filma, Vaha jeste rasturao na terenu,davao je golove glavom kao niko i mnogo toga ali je to bilo jugoslovensko vrijeme,nije ovo danasnje,danas imamo novu generaciju i potpuno drugaciji fudbal,ovi danas jesu malo tanji i nesigurni su ali se mogu osposobiti i vec na prvom koraku dobiti jednu utakmicu u kvalifikacijama,dok se kompletiraju sada…….

H.D.
Reply to  Ibrahimbeg
26.08.2024. 19:31

Ma ljudi kao Baha, Vaha, Baka, Saha i kako se svi zvali, ocigledno ne zele da priznaju koliko se fudbal promjenuo, koliko je brzi i kvalitetniji u sustini postao. Sad oni ko fol glume neke igracine iz vremena bivse Juge, a da ih je bilo u danasnja doba ubaciti bili bi bukvalno pregazeni od ovi generacija.
Postovanje prema svima, ali mrzim to kad sebe lazu a i nas prave budalom.

Gor051
26.08.2024. 10:23

Zasto se na sajtu o reprezentaciji pise o Vahi? On sa reprezentacijom BiH ima veze kao i ja, komentarisanje u prazno. Jedina razlika je da ja reprezentaciji ne mogu pomoci, a on je mogao, a nije htio. Kaze „Bicu selektor kad BiH bude igrala u BL“. Druze, drzava je takva, nakatadna je, ali bas u inat onima koji ne daju sa igra u BL si trebao pomoci, trebao si se boriti za neki uspjeh, da reprezentacija dobije kult. Ali lakse je voditi africke nacije i uzeti milione. To je isto ok, naravno da nije isto raditi za te pare i… Read more »

Hodža Strah
Reply to  Gor051
26.08.2024. 10:56

Može biti da nisam u pravu, kada je novac / para u pitanju tu ljubavi prema patriotizmu nema, kod pojedinih kako “naših” tako i “tuđih”. Takav je nevakat na sav respekt prema veličini.

Gor051
Reply to  Hodža Strah
26.08.2024. 11:17

Sve je to u redu, niko mu to ne moze zamjeriti. Svi smo mi pametni kada su drugi u pitanju, ali ko bi od nas pristao da radi za sicu, a mozes se obezbijediti do kraja zivota. Meni vise smeta ksad neko truni sa strane, kad mu kazes izvoli, on izmislja neke razloge. Ti razlozi su tu, realni su, ali ih ne mozes promijeniti. A ne bi mu smetali da savez na platu doda bar jos jednu nulu- mogu se kladiti

Hodža Strah
Reply to  Gor051
26.08.2024. 11:57

Ovo o dodatnim nulama “lijepo miriše” i to je takva poslastica koja “ne udara na zube” i teško bi bilo mimoići je. Takav neki vakat. Tada bi patriotizam došao može biti do “izražaja”.

Anonymous
Reply to  Hodža Strah
26.08.2024. 20:12

BiH i Fudbal ne ide zajedno. Možda probati sa ženskim ekipama.

Anonymous
26.08.2024. 20:21

Cuj ne prati repku?! Nesto se naljutio ili sta vec. 😂😂

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM