EURO 2024/ Dvojici Engleza prijetila suspenzija, ali vijesti iz UEFA-e obradovale navijače

Bellingham i Rice su izbjegli suspenziju

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonymous
01.07.2024. 18:17

Sramota, na šta je spala FIFA i UEFA! Dvije nemoralne, kriminogene organizacije! Uskoro će tolerisati i fašističke ispade, samo kad je njihov interes i interes bogatih i moćnih u pitanju!!! Grozno!

Sohbet
Reply to  Anonymous
01.07.2024. 18:42

Sve ove pojave su normalna stvar. Kad je novac u pitanju i neke mnoge druge stvari Sve je dozvoljeno ne samo kod spomenutih organizacija već i kod nas na prostorima pojedinih zemalja Balkana. Kod nas su još gore stvari sa transpatentima koji nose ili šalju poruku/poruke koje su nam i te kako poznate.Namjerno izbjegavam spominjanje tih poruka.

Anonymous
01.07.2024. 18:22

Pa cekaj zasto bi kaznili ta dva momka zasto

D.N.
Reply to  Anonymous
01.07.2024. 20:08

Pogledaj i zamisli da je tebi Belingem onako pokazao

Ibrahimbeg
01.07.2024. 20:27

ja sam na svom poslu u Americi ufatio se tako i [okazao supervajzeru Mexikancu,on zove menadzera i kaze mu i trazi od menadzera da me otupsti ili ce on dati otkaz ako me ne otpusti,Menadzer kaze da nas treba obojicu na poslu i da se ja izvinem za to.Mexikanac pita menadzera a sta da sam ja njemu menadzeru to pokazao a menadzer kaze:”da je meni pokazao ja mu ne bi nista a da si mi ti pokazao ti bi odmah dobio otkaz”…..Da je to neko drugi uradio a ne taj Englez bilo bi isto kao sa Mexom.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM