Kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svijetu, evropska takmičenja su sigurno u žiži, a praćenje utakmica postalo je pravi koncept življenja tokom ovih mjesec dana.

Ko navija od kuće, obično ide u kupovinu grickalica i pića ili meze i mesa za roštilj. Bingo je organizovao nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti putovanje u Berlin na finale Eura kupujući upravo takve artikle. Jednim udarcem dvije muhe! Ponudili su akciju sa artiklima i atraktivnu nagradu ako te artikle kupuješ.

Pojednostavili su učešće, te sa dva artikla iz akcijske ponude Euro 2024. možete učestvovati u nagradnoj igri. Naziv „Pasoš spremi i na finale Eura kreni“ tu je s razlogom, jer u pravilima su naveli da je izvlačenje dobitnika 9.7. ujutro u 10 časova, a već poslijepodne dobitnici moraju dostaviti dokaze o ispunjenim uslovima, kako bi dobitnici stigli na vrijeme da čekiraju avio karte.

Let je iz Beograda 13.7. ujutro, a povratak iz Berlina 15.7. ujutro. Čak i za one koji nemaju godišnji odmor, jedan slobodan dan ne treba predstavljati problem jer putovanje traje tokom vikenda i povratak u ponedjeljak. Važno je da imate račun kao dokaz o kupovini, validan pasoš i vi i osoba s kojom putujete, te da imate „brzu ruku“ za pakovanje stvari.

Najzanimljivije od svega je to da je Bingo došao do VIP ulaznica za finale, tzv. Maifeld Klub karti, a uz to osigurali su avionski prevoz i smještaj u hotelu Berlin sa transferima od i do aerodroma.  

U pravilniku je detaljno navedeno šta sve uključuju ove ulaznice i moramo priznati da već sada malo zavidimo dobitnicima jer ih čekaju sjedišta prve kategorije, a prije utakmice posjetioci će uživati u modernoj klupskoj atmosferi sa uključenom hranom i pićem. Kako zona izgleda, najbolje da pogledate na linku.  

Kapa do poda za Bingo, nismo uspjeli pronaći da neko drugi u BiH organizuje igru sa ovakvim nagradama.

Preporučujemo da sami pogledate pravila ovdje.  

Sretno svima koji budu učestvovali!

(Sponzorisani tekst, 18+)