Svakog dana odigraj tiket koji sadrži dva para koji se igraju tog takmičarskog dana na Evropskom prvenstvu i, bez obzira na ishod, osvoji tiket u live-u za meč koji se igra tog dana u 21h!

Više detalja

1. Promocija počinje 15.06. i traje do 26.06.2024. godine.

2. Svi igrači registrovani na www.maxbet.ba imaju pravo učešća.

3. Nagrađujemo prvi odigrani tiket u takmičarskom danu koji ispunjava sljedeće uslove:

  • Minimalna uplata na tiketu: 5 KM
  • Minimalna ukupna kvota na tiketu: 3
  • Tiket mora da sadrži minimum dva para koji se odigravaju aktuelnog takmičarskog dana Evropskog prvenstva
  • Tiket mora biti uplaćen između 00:01 i 20:00h aktuelnog takmičarskog dana

4. U promociji učestvuju samo tiketi uplaćeni pravim novcem. Tiketi uplaćeni freebet sredstvima, vaučerima i sl. su izuzeti iz učešća u promociji.

5. U promociji ne učestvuju CashOut tiketi, kao ni sistemski tiketi.

6. Tiket može da sadrži i parove iz ostale ponude, pored dva para sa Evropskog prvenstva koji su uslov za nagradu.

7. Na tiketu može da se kombinuje live i pre-match ponuda (osim onim danima kada se sve utakmice Evropskog prvenstva odigravaju u 21h).

8. Ukoliko igrač u toku trajanja promocije uplati tiket koji sadrži dva para aktuelnog dana Evropskog prvenstva, ali je uplata na tiketu manja od 5 KM, uplatom novog tiketa koji ispunjava sve uslove kvalifikovaće se za nagradu.

9. Promocija se ne odnosi na događaje iz specijalne ponude, mućkalice, antepost i sl.

10. U zavisnosti od visine uplate na odigranom tiketu biće dodijeljen poklon tiket u iznosu kao u tabeli ispod:

Vrijednost uplaćenog tiketa (KM)Vrijednost poklon tiketa (KM)
5 – 9,991,5
10 – 19,993
20 – 39,996
40 – 79,9912
80 – 149,9925
150+50

*Poklon tiketi se dodjeljuju u freebet sredstvima. Dobitak proistekao iz uplate tiketa freebetom se obračunava na sljedeći način: Ukupan dobitak na tiketu – Freebet uplata = Neto iznos uplaćen na online stanje (raspoloživa sredstva na novčanom balansu).

11. Svim igračima čiji je tiket ispunio uslove promocije biće dodijeljen live poklon tiket za jednu od utakmica Evropskog prvenstva koje počinju u 21h, minimalna kvota na tiketu iznosiće 2.00.

12. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promijeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.

13. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

Posjeti MaxBet.ba.

(Sponzorisani tekst, 18+)