Luciano Spalleti: Neki Džekini potezi su dosta dvojbeni

Spalletti prokomentarisao nastup Džeke Roma i Inter su sinoć u okviru 30. kola Serie A na Olimpico stadionu u Rimu odigrali utakmicu bez pobjednika, a završena je rezultatom 1:1. Inter je poveo sa 0:1 golom Perišića 53. minuti, da bi Roma izjednačila preko Nainggolana u 84. minuti utakmice. Kapiten naše reprezentacije Edin Džeko je u […]

Povratak na članak
5 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ngzmhr
20.03.2016. 11:08

Senza il centravanti la Roma produce poco. Dzeko sistema le cose.Gazeta de lo sport(kopirat zaljepit na gogle otvorit uključit prevodioca i pročitat)Bježi bolen Spaleti ti si mali trener nisi za velikih utakmica dobro je ovaj talijanski novinar primijetio nisi prišo Interovom golu dok nije Džeko ušo bez obzira što je bio očajan.

Anonymous
20.03.2016. 14:49

Samo Spaleti ima nerve sa Dzekom! on na treningu sigurno pokazuje da zna i moze ali u svakoj utakmici udje sa strahom ” sta ako dobije dobru loptu i ne postigne gol” to se njemu siguran sam vrti u glavi, on jednostavno kada je u prilici da postigne gol kao juce, on jednostavno sutira sto jace i ne gleda gdje je golman! prilike koje on fula to se nikako ne smije ponavljati kao kod njega jednom pravom golgeteru a smije se desiti!!

Realan
20.03.2016. 15:29

Kako god zahvaljujuci Dzeki uzeli Su poen i dalje su na trecem mjestu! Dzeko majstore kapa do poda,a golovi ce doci prije ili kasnije.

Bosanceros
20.03.2016. 16:22

Ovo se Dzeki desava vec trecu godinu. Izgubili smo i kvalifikacije 2016 zbog toga. Sa njim treba poraditi psiholog i vidjeti o cemu se radi. U protivnom ne treba ga stavljati u reprezentaciju.

mire
20.03.2016. 17:50

Slažem se sa bosancerosom. Ima para, može sebi nać najboljeg psihologa. Ako ga je stid nek viodi malo kako to Đoković odrađuje.

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM