Vijeće ministara BiH dalo preporuku da se mladom fudbaleru iz Austrije dodijeli naše državljanstvo

BiH dobija još jednog igrača iz Austrije

Povratak na članak
Pretplata
Obavijesti o

8 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
SULTAN KOLA
04.03.2024. 21:59

ZAVRŠITE HUSKOVIĆA I JAŠIĆA TO JE KALIBAR ODMAH DA IGRA

hamza helac
04.03.2024. 22:08

bolje vam je da ste muharema huskovica preporucili al eto

Derim
Reply to  hamza helac
04.03.2024. 22:43

Miske je u kontaktu sa obojicom, i Jašićem i Huskovićem, ali nemojte praviti od njih igrače koji su klasa koja će odvesti repku na velika takmičenja čim zaigraju za nju – radi se o još uvijek neostvarenim igračima i to iz austrijske a ne španske ili makar francuske lige. Pjanić je sa 18 i 19 godina igrao za Lyon i rušio Real u Madridu u Ligi Prvaka, pa sjedio na klupi repke kod Ćire i Papeta do 22, 23 godine.

Derim
04.03.2024. 22:35

Nama treba Barjaktarević pod hitno – taj dečko se ne smije izgubiti jer je uz Sučića naš največi talenat ! Tahirovića su razvikali mediji u BiH a navijači se upalili ko pokvaren kutnjak – za Tahirovića je Barjaktarević kao što je Džeko bio za Ibiševića i sve ostale napadače svoje generacije, igrač za dvije klase više.

Mlatispraznomslamom
Reply to  Derim
05.03.2024. 07:34

Cuj usporedjujes Dzeku i Ibisevica, i kao da je Dzeko dvije klase vise. Da Ibisevic se nije povrijedio onda za Hoffenheim, Dzeko mu nebi bio ni do koljena. Brzi, tehnicki jaci, znao se je postaviti…

Otoman_1
05.03.2024. 12:58

Na “Zapadu nista novo”! Na zalost fudbal se nalazi tu gdje i jeste a pogotovu nasa reprezentacija zbog ovakvih stvari! Huskovic, Omic, Jasic itd itd ,su momci koji su vec standardni u svojim klubovima (Bundesliga) a nema ih nigdje. Po pitanju reprezentacije, naravno. Samardzic igra u SV Ried II ( Regionalna liga) i nije standardan igrac. Ko koga ovdje sada “navlaci”? Izuzev ako oni ne zele da igraju za reprezentaciju u sto ja sumnjam.

MIRSO
05.03.2024. 15:19

Zavrsiti svakom papire ,a hocel igrati nek sam probere. Taj mali Bajraktarevic jel trebo ici u Liverpul il Romu al mu nepase klima, pa odlucio ostati tu gdje je.A Ibisevic igro u M.City-ju, pa Interu, pa Romi bas isto ko i Dzeko.A Vedo i voli taj Bundesdag,i Majnu. Ti si momak koji poredis nesta sve pomjeso,predi na bilijar al pomogucnosti dzepni,bolje ce ti ici garant,nije ni naporno. Vidi pa napisi ako imas jos kakvo poredenje,al iz fudbala- ne bilijar!

Hame
05.03.2024. 15:41

Nema tu uporedbi ovaj bolji ili ne, treba se vidjeti kako se razvijaju dalje,napreduju,itd.Bajraktarevic je dobar, i treba ga uzeti u obzir odma u BIH.On ima 19 g. zar vec nije trebo biti u Evropi.Pa vec bi ga kupio neko prije 2 god kao sto se u cjelom svijetu radi.Sa 17 se vec uveliko prave transferi,sa 19 -20 uveliko trebas sa si u prvom timu il bar u rosteru. Ako si dobar!Prosjecni idu na posudbu, pa liga2,ako i tu stanes onda je tesko.Borba je sve ovaj momak bi mogo biti dobar

Povratak na članak

Znaš koji su najbolji sastav i taktika za tvoj tim i želiš to podijeliti sa prijateljima?

NAPRAVI SVOJ TIM